Феновете в Аржентина изумиха националите си (видео)

12:18
Феновете в Аржентина изумиха националите си (видео)
Феновете на футбола в Аржентина изумиха националния отбор на страната, който се завърна безславно от Мондиал 2010. Както е известно, възпитаниците на Диего Марадона бяха считани за абсолютни фаворити на турнира, но отпаднаха на четвъртфинала след тежка загуба от Германия (0:4).

Властите в Аржентина се бяха погрижили да осигурят масирано полицейско присъствие, което да предотврати каквито и да е ексцесии, тъй като очакванията бяха, че феновете на тима ще бъдат много ядосани, когато посрещнат "гаучосите".

Вместо това 15 000 души аплодираха автобуса с футболистите на тима и треньора им Диего Марадона. Стотици знамена на Аржентина бяха гордо развети, а за да бъде картината пълна, хората скандираха, че искат Марадона да остане треньор и изстреляха доста фойерверки в негова чест.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bleid_2
06.07.2010 19:30

Тук не става дума дали Марадона става за треньор или или за това дали Меси става за лидер.Става въпрос за обичта и любовта на хората към тези личности и най вече към Марадона.Той е бог в родината си и тези хора го доказват.Каквото и да направи те ще са зад него и ще го подкрепят.Тази любов и обич към този човек е неподправена и искрена.Евала им правя за посрещането,така се прави.Трябва достойнство за да преглътнеш загубата а не като винаги надменните Бразилци.

drusalin
06.07.2010 18:14

Месси и Марадона ... Единия не става за никакъв организатор , другия за никакъв Тренъор. Пролича си и на световното нищо не заслужаваха Аржентинците!

golemiq_geshan
06.07.2010 13:13

Те хорта са се чудили кой как да са спасява , пък то кво станало , еми много ясно , че ще гледат учудено *lol*

shizofrenik
06.07.2010 13:01

Браво супер са ама футболистите как гледат учудено от рейса хахаха

bigdog
06.07.2010 12:49

тва ако беше в България ве4е моеше и някой да са го гръмнали.. *wink*