Яя Туре: Мисията на Сити е да достигне Юнайтед и Челси

09:45
Яя Туре: Мисията на Сити е да достигне Юнайтед и Челси
Полузащитникът Яя Туре призна, че е взел много трудно решението да се раздели с Барселона, за да облече екипа на Манчестър Сити.

Националът на Кот д\'Ивоар обаче е бил принуден да направи тази стъпка, мотивиран от желанието си да не прекарва толкова много време на резервната скамейка.

"Решението да напусна Барса беше трудно, тъй като Барса - това е отборът на моя живот. Тъжно ми е, защото всички мечтаят да играят в Барселона, а на мен ми се наложи да напусна, но е трудно да останеш без игрова практика. Не беше редно да седя на резервната скамейка и да получавам пари. Исках да продължа да радвам каталунските запалянковци, но... такъв е животът. Барса е велик клуб, в който играят най-добрите футболисти в света. В третия си сезон обаче, аз играх твърде малко и ми беше тежко. Нямах сигурност, че ситуацията ще се промени и реших да опитам нещо ново. В Барселона на Гуардиола му се налага да прави избор от най-добрите световни звезди, а това не е лесно. Той знае за футбола твърде много, добър човек е, възхищавам му се и не мога да кажа нищо лошо за него. Сега съм в Манчестър Сити с мисията да помогна на този клуб да достигне до нивото на Манчестър Юнайтед и Челси", заяви Туре.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lamptz
07.07.2010 12:14

Не е много трудно да се достигне нивото на Манафите, *joking* *thumb_up*

chelsea28
06.07.2010 17:28

Holliwood пак се изказваш неподготвен *lol* *sick*

holliwood
06.07.2010 10:51

Ще стигнат нивото на Челси,но не и нивото но Юнайтед *sick*