Германски национал от Волфсбург идва в ЦСКА

09:21
Германски национал от Волфсбург идва в ЦСКА
Поредното име на нападател, който може да заиграе в ЦСКА, се появи в интернет пространството. Във фенски форуми за ново попълнение на "червените" се спряга младежкият национал на Германия и Волфсбург Александър Есвайн. Според информацията, цитирана в "24 часа", той сам се бил похвалил, че пристига в клуба и дори е подписал договор.

Есвайн е бивш юношески и младежки национал на Германия. Той има и три гола на световно първенство при 17-годишните.

20-годишният талант на Волфсбург Есвайн трябва да пристигне под наем от тима на "вълците", ако се вярва на новините. Той има само един мач в Бундеслигата през миналия сезон и заради това вероятно търси къде да играе по-редовно.

Както е известно, "червените" обявиха още преди лагера си на германска земя, че ще чакат нов стрелец. Спряганато име е на Килиън Шеридън, който е собственост на Селтик. Срокът за отговор е четвъртък, като след това ще се търси вариант за нов нападател.

Лошата новина за ЦСКА е, че новото попълнение Фабрицио Грило отпада от мачовете до края на подготовката, като така няма да запише и минута с новия си отбор преди подновяването на шампионата. Операция обаче няма да бъде нужна.

Прави впечатление обаче вълната от контузии, която се получи след идването на Павел Дочев и германския кондиционен треньор. Това означава, че играчите въобще не са водили подготовка през лятото, а са наблегнали на почивката.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Pechenqgata
06.07.2010 19:18

Айде стига с това може когато стане факт тогава пишете така само дразните обществото с спекулациите си *angry*

MAL4O
06.07.2010 10:21

Той ако е много добър нямаше да играе в Цесека *wink* *thumb_up*