Изстива мястото на Жо в Левски

08:59
Изстива мястото на Жо в Левски
Новото попълнение на Левски Даниел Младенов е основната заплаха за титулярното място на Жоазиньо. Дошлият като свободен агент футболист игра много силно в първите три контроли на тима и отбеляза два от общо петте гола на "сините" в Австрия. Младенов играе на позицията на бразилеца и доброто му представяне не остана незабелязано от началниците.

Според информации спортно-техническото ръководство на Левски е останало впечатлено от изявите на бързоногия халф и раздаването му на тренировки и обмисля вариант именно Младенов да започне като титуляр в предстоящите мачове от Лига Европа. Ако някой трябва да изгори, това е Жоазиньо, пише "7 дни спорт".

"Сините" шефове са разочаровани от слабата форма на бразилеца и това може да му изяде мястото в отбора. Бразилецът е и играчът, който е направил най-сериозните пропуски в контролите досега. Това струва на "сините" две загуби в три мача - от Търгу Муреш и Апоел Тел Авив.

Дани Младенов дойде в Левски като свободен агент, след като разтрогна договора си с Пирин по вина на клуба. Халфът имаше да получава няколко заплати и това го накара да се раздели с благоевградчани. От цялата работа намаза Левски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

svetlio_vn
07.07.2010 00:42

Жоазиньо да се стяга и да тренира здраво - именно конкуренцията поражда качество !