Йордан Лечков: \"А\" група няма да оцелее

08:46
Йордан Лечков: \"А\" група няма да оцелее
Йордан Лечков е убеден, че кризата ще застигне някои отбори от "А" група. Вицепрезидентът на БФС и почетен президент на Сливен говори пред журналисти.

"Няма да е скучно следващото първенство. Очаквам на полусезона или в края на сезона някои от тимовете да прекратят участие. Дано ние оцелеем", пожела си Лечков, цитиран от "7 дни спорт".

Същото се случи и миналото първенство. Ботев Пловдив започна участие с хиляди мъки, но през зимата бе изваден от "А" група заради финансови неуредици.

Лечков коментира и контролата на Сливен срещу Черноморец Бургас, завършила 2:2.

"На този етап всички отбори са еднакво слаби. Добре е като резултат, с оглед на това, че ние залагаме само на млади футболисти и на наши играчи."

Стана ясно още, че няма вариант капитанът от миналия сезон Мирослав Миндев да се върне в отбора. Договорът му изтече и той си реди трансфер в чужбина.

"Свободна държава, свободни сме всички, за да избираме най-доброто за себе си - коментира Лечков. - Миндев има други виждания, няма начин да се върне. Дали сме му достатъчно внимание и отношение и пари и материални облаги. Вкара доста голове за Сливен. Това е по-правилният начин да си тръгне, а не като някои други, които на своя глава искаха да прекратят договорите си."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация