Майкон: Отивам там, където Морати реши да ме изпрати

16:35
Майкон: Отивам там, където Морати реши да ме изпрати
Дъглас Майкон заяви, че не е искал да си тръгва от Интер Милан.

Реал Мадрид и Манчестър Сити са по следите на бразилския защитник, заяви италианския ежедневник "Гадзета дело Спорт", но ръководството на "нерадзурите" няма да го пусне за по-малко от 35 милиона евро.

Президенът на Интер Масимо Морати призна вчера, че не е сигурен дали Майкон ще започне сезона с настоящия си клуб.

"Не искам да си тръгвам, но ако Морати реши да ме продаде, ще напусна, но само там,където пожелае Интер да ме изпрати", заяви Майкон.

"Сега излизам във ваканция, ако ми се обадят ще съм доволен да продължа с Рафа Бенитес в Интер", заяви Майкон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drusalin
06.07.2010 18:38

Barca_fen112 по скоро дано вие Вила да не съсипете . Големите звезди са в Реал. *smile* Спри да пишеш там където не пише за твоя глупав отбор скапан фен на парцалона !

golemiq_geshan
05.07.2010 18:18

Това е лоялността към отбора ! Когато ибрата им беше в Интер тогава договорът на Майкон изтичаше , но всеки беше зает с ибрата и трансфера му в Барса , никой не го ебеше за Майкон ! Тогава момчето спокойно можеше да каже : ко са ибаате с мене уе ай шибайти са от зад ... да са договори с голям клуб за голяма заплата предвид , че беше свободен агент и бум Интер лапаха хуя ... Той обаче показа уважение към отбора не към тъпите собственици и към хората обичащи Интер изчака без да се прави на важна клечка , макар ЧЕ Е !!! Майкон винаги съм го признавал и винаги ще го признавам !!! Успех му желая където и да отиде *party* *thumb_up* *beer* *thumb_up*

Barca_fen112
05.07.2010 17:01

Дано си остане в Интер ! Няма смисъл да ходи при тея лилипути от Реал ,които ще го съсипят *smile*