Мартин Петров успокои феновете: Оставам в националния

11:10
Мартин Петров успокои феновете: Оставам в националния
Нямам намерение да последвам Бербатов, оставам в националния тим, обяви в интервю за бТV Мартин Петров.

"Преди казах, че още дълго време ще гледат номер 17 в отбора. Необходимо е обаче да се поучим от грешките си и да бъдем реалисти. По-добре в предстоящите квалификации да тръгнем с малка кошница и така мач за мач пък, дай, Боже, да стигнем до Евро 2012. Видяхме на световното, главните ни съперници Англия и Швейцария не са толкова страшни", заяви врачанинът.

"Много съм доволен, че подписах за 2+1 години с Болтън. Градът е близо до Манчестър, няма да се преместваме, а и децата ще продължат в сегашните си училища. Парите ще са по-малко, но за мен е важен проектът. Мениджърът Оуен Койл ме смята за основен играч, освен това на моята възраст е от значение срокът на контракта. Имах предложения от други английски клубове, а също от Испания и Германия", призна крилото.

Манчестър Сити не се разделихме по най-добрия начин. Не съм разговарял нито с мениджъра, нито с шефовете. Аз им благодаря за всичко, но те не се отнесоха човешки с мен, а също и с Елано, донякъде и с Валери Божинов. Този клуб не се управлява добре. Някои хора пък имаха още от самото начало негативно отношение към мен. Въпреки това им пожелавам успех", заяви Мартин.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари