Един от новите в Левски: Дайте ми шанс и нито един червен няма да мине през моята зона

10:26
Един от новите в Левски: Дайте ми шанс и нито един червен няма да мине през моята зона
Новото попълнение в състава на Левски Дъстли Мюлдер е щастлив от трансфера си на "Герена" и се надява с изявите си да спечели симпатиите на феновете у нас.

Холандецът представи себе си накратко и сподели своите амбиции пред официалния клубен сайт.

"Определено трудно мога да скрия задоволството ми от факта, че съм част от клуб с традиции какъвто безспорно е Левски", заяви десният бранител.

Той обича предизвикателствата и е убеден, че е направил правилния избор за развитие на кариерата му.

"Наясно съм къде точно съм попаднал. Това е може би най-популярният отбор в България. Не съм запознат в детайли с историята на Левски, но бих казал, че знам достатъчно. Не мога да подмина влизането на Левски в групите на Шампионската лига и това на Лига Европа", допълни Дъстли.

Той не скри, че е очарован от начина, по който е приет в отбора.

"Всички се държат приятелски с мен и това ми помага да се адаптирам много бързо. По време на мачовете видях, че съотборниците ми са на много високо ниво и ще трябва да дам всичко от себе си, за да мога да бъда част от Левски. Искам да спечеля много титли с отбора ми. Ще се постарая да помогна да постигнем целите си, да бъдем доволни, както ние, така и феновете ни".

Новата придобивка на сините разказа малко подробности относно стила и позицията си на терена.

"В началото бях халф, но по-късно ме преместиха. В професионалния футбол пробих като защитник. Гледах винаги да си върша работата и треньорите да бъдат доволни от мен, а това става като предотвратявам атаките на съперника. Разбира се, че се опитвам да помагам и в офанзивен план. Не се притеснявам да стрелям отдалеч. Най-важното обаче е да си върша работата в отбрана. Това е главната ми задача. Всичко е останало е допълнение, което е добре дошло за нашия отбор".

Относно бъдещето и високите цели на Левски, Мюлдер заяви:

"Обясниха ми какво ни предстои. Феновете също имат големи изисквания към нас. Надявам се да им вляза в сърцата. Наясно съм с програмата. Играем с "The Reds" (б.р. червените) в самото начало на шампионата. Ако треньорът ми гласува доверие, ще играя с голяма мотивация, за да спечели Левски и ще се постарая никой да не мине през моята зона. Нека обаче да не забравяме, че преди първенството имаме два мача важни двубоя за Лига Европа".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация