Таен агент души около Градския стадион в Ловеч

10:03
Таен агент души около Градския стадион в Ловеч
Шефовете на Лицензионната комисия на УЕФА са изправили на нокти ръководството на Литекс, пише "7 дни спорт".

"Оранжевите" имат 117 листа предписания за промени, които трябва да са изпълнени до днес, за да получи Градският стадион лиценз за мачовете от Шампионската лига. От Нион бяха съобщили, че ще пратят свой човек да провери съоръжението още миналия понеделник, след това насрочиха сгледата за сряда, а накрая трябваше всичко да приключи в петък. В късния следобед обаче стана ясно, че от УЕФА са решили да пратят свой таен лицензионен агент, който да изненада Литекс с проверката в неопределен ден от започващата седмица.

Лично собственикът на "оранжевите" Гриша Ганчев се е заел с наблюдението по последните довършителни работи около струващия над 3 милиона лева ремонт на Градския стадион. Най-големите екстри ще са за журналистите, каквото е предписанието от Нион. Миналата седмица всяко работно място за пишещите братя бе оборудвано с отделна интернет-връзка, каквато няма в нито един стадион у нас.

Ганчев дотолкова се е въодушевил от новия имидж на стадиона, че е решил през зимата да извади още 2 милиона лева и да го довърши окончателно. Тогава целият стадион ще бъде опасан от VIP ложи, а също така ще се вдигнат и ъглови сектори, всеки от които ще има огромно видеотабло по английски тертип. Планира се и изграждането на самостоятелен тв център към стадиона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

svetlio_vn
11.07.2010 01:46

Брей,изглежда наистина работят здраво по стадиона,ако се изправят срещу някой сериозен тим може да отида да ги гледам *smile*