Павел Дочев смъмри Коце Стоянов на очна ставка, конфликт няма

09:31
Павел Дочев смъмри Коце Стоянов на очна ставка, конфликт няма
Павел Дочев е на път да постави на мястото му поредния мърморко в ЦСКА, пише "7 дни спорт".

Когато треньор и един от най-добрите играчи са в конфликт, нещата не отиват на добре, а при "червените" така ставаше непрекъснато. Дочев знае това и привика на очна ставка защитника Костадин Стоянов. Недоволен бил, защото е резерва. Стоянов се нацупи на тренировка в петък и веднага бе пратен на пейката за контролата срещу Арминия Билефелд. Дори не влезе в игра, а след мача Дочев обясни защо.

"Не е заслужил да играе, може би не е доволен от нещо. ЦСКА няма да се променя заради футболистите, те трябва да се нагаждат към отбора. На който не му харесва, е свободен да си ходи", каза Павел Дочев.

Вчера наставникът внесе повече яснота пред "7 дни спорт". След очна ставка Стоянов се примирил. Какво точно са си казали, остава тайна, но ефектът се видя веднага. На тренировката вчера Костадин Стоянов излезе първи, прибра се последен, бе най-активният и не пророни нито дума.

До момента действията на Дочев имат резултат. Въпросът е обаче дали той ще получи подкрепата на ръководството. Любослав Пенев също държеше на реда и дисциплината, но точно това му изяде главата. Шефовете отмениха най-радикалното му решение - да отстрани от отбора пияниците. Тогава началниците показаха, че лигльовците са по-важни от треньора. Когато подписа договор с ЦСКА, новият треньор поиска гаранция, че той ще решава. Получи я. За момента има подкрепата и на спортния директор Емил Костадинов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация