Кино в буса на Черно море, играчите гледат DVD с голове на Жардел

08:29
Кино в буса на Черно море, играчите гледат DVD с голове на Жардел
Нагледен урок как се вкарват голове изнесе Марио Жардел на новите си съотборници от Черно море, пише "7 дни спорт".

Бразилецът показа уменията си не на терена, а на запис. Целият отбор изгледа DVD със събрани голове на Жардел в автобуса на път за лагера в Банско. Футболистите останаха изумени от таланта му да бележи красиви попадения. Самият Жардел пък стана атракция в Севлиево, където "моряците" играха контрола с местния Видима Раковски. Супер Марио бе основна мишена на фотографите, въпреки че не взе участие в мача.

Треньорът на Черно море Велизар Попов остана много доволен от играта на младите футболисти в контролата с Видима, спечелена с 1:0.

"Раздаваха се докрай и ми доказаха, че в отбора има конкуренция", коментира наставникът.

От вчера неговите футболисти са на лагер в Банско. Там тимът ще изиграе контроли с Интер Баку утре, със Славия на 10 юли и със Симитли на 14-и.

"До края на престоя ни тук ще дам равен шанс на всички момчета от отбора. Също тук се надявам да се възстановят Жоро Илиев, Миро Манолов и Георги Божилов. Искам да започна с оптимален състав новото първенство. С Марио Жардел няма да избързваме. Когато той се чувства готов функционално, ще се включи", каза още терньорът на "моряците".


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

krasenco
06.07.2010 01:26

machocka Ти въобще гледал ли си някога през живота си Жардел как играе?!Преди беше машина за голове!Вкараше почти всеки мач.

machocka
05.07.2010 19:40

То значи хората са гледали 3-4 минути само... *lol*