И Рубин се включи в борбата за Мболи

08:58
И Рубин се включи в борбата за Мболи
Славия може да има проблем с трансфера на Раис М\'Боли. Вратарят на Алжир е на почивка във Франция след световното. В това време клубът преговаря за сделка в чуждестранни отбори.

Конкретните оферти дотук са от турския Сиваспор и гръцкия Олимпиакос. От вчера интерес има и руският шампион Рубин.

Но Раис предпочита Турция. Мениджър говорил лично с вратаря от името на Сиваспор без позволението на Славия. По правилата на ФИФА преговори за трансфер с играч, който има договор, могат да се водят само с разрешение от клуба му.

Президентът на Славия Венцислав Стефанов обаче е бесен на турците и мисли да сезира ФИФА. В същото време шефът се опитва да убеди М\'Боли, че трансфер в руския първенец или Олимпиакос (който ще играе в Лига Европа) е далеч по-добър вариант за 23-годишния играч.

Но главата на Раис явно вече е объркана от турските “подводници”, пуснати да го убедят да подпише със Сиваспор.

“Това ще е най-последният вариант - гневно отсече Венци Стефанов. - Не искам Раис да отива в Турция. А и те нарушиха правилата. Чакам конкретни параметри от Олимпиакос и Рубин, а и сигнал от Англия от следващата седмица.”

На Острова се писа за интерес от Нюкасъл и Уест Бромич, но засега в Славия няма оферта.

Същевременно Стив Ренет почти сигурно ще заиграе в елитния руски “Сибир”, след като бе харесан в контрола на отбора по време на лагер в Австрия, пише "Труд".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

linerov65
04.07.2010 12:52

За Казан да питат Тара от каде да си купят билети за да не стане гаф и мом4ето да му пропадне трансвера и Венцимутрев да испусне 1000000мил. евро *lol* *party* *thumb_up* *beer*