Дел Боске: Не направихме голям мач, но важното е, че бихме

08:31
Дел Боске: Не направихме голям мач, но важното е, че бихме
Наставникът на Испания Висенте Дел Боске сподели след измъчената победа с 1:0 над Парагвай на четвъртфиналите на Мондиал 2010, че е очаквал мачът с южноамериканците да се получи труден за европейските шампиони и се надява предстоящият полуфинален двубой с Германия да се превърне в "добра реклама за футбола".

"Това е голям момент за испанския футбол. Фантастично е да бъдеш между четирите най-добри отбора в света, това е успех, който споделям с всички в испанския футбол. Мачът с парагвайците бе много тежък, но стана това, което очаквахме. Парагвай е много добър отбор и ни пречеше да развиваме нашата игра. Трябва да ги поздравим, парагвайците са отборът, който ни създаде най-много трудности, но накрая успяхме да вкараме гол. Днес не изиграхме голям мач, но моят отбор е винаги готов да победи всеки един съперник", сподели опитният специалист.

"Ще играем с Германия на полуфиналите, един от елитните отбори, какъвто е и нашият. Да се надяваме, че това ще бъде добра реклама за футбола и че ние ще успеем да се класираме за финала. Три европейски отбора са на полуфиналите, това е изключителен резултат. Но няма толкова голяма разлика между европейския и южноамериканския футбол. И Парагвай, и Чили играха много добре срещу нас и ни затрудниха", каза още бившият треньор на Реал Мадрид.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

breezer_fan
04.07.2010 08:58

Миналото световно бяха 4 Евро отбора на полуфинала, така че сега 3те едва ли е някво постижение *lol* НАПРЕД ЛА ФУРИЯ !!!!