Мароканско пиянде моли Гонзо за прошка и нов шанс

08:28
Мароканско пиянде моли Гонзо за прошка и нов шанс
Лошото момче Юсуф Рабех се примоли на Левски да го върне, твърди в-к "Стандарт". Бившият футболист на "сините" подпали телефоните на мениджъра Георги Иванов и администратора Райко Якимов. Защитникът обяви пред двамата, че е готов да рита без пари на "Герена". Както е известно, през зимата той забърка поредната каша, като избяга от Анжи. Левски трябваше да му търсят нов купувач и се стигна до трансфера му в мароканския Атлетико. Гонзо обаче набързо отби мераците на Рабех и обяви, че той отдавна си е затворил вратата с купищата дивотии, които сътвори. Чашата преля през зимата, която Рабех обърна с главата надолу хотела на "сините" в Каварна.

Дошлият на проби Павел Баста беше хвърлен веднага в боя. Чехът пристигна при "сините" още в петък вечерта, а вчера беше на линия за сутрешната тренировка и контролата с Апоел Тел Авив. Той ще остане до края на лагера в Австрия, а от играта му в следващите контроли с Аполон Лимасол и Аустрия Виена зависи дали ще бъде привлечен.

Гонзо почерпи във винарна за 34-ия си рожден ден, който беше в петък. На скромното тържество в Бад Дюсау присъства само треньорският щаб на Левски. Заведението, което беше избрано от Георги Иванов, е едно от най-изисканите в региона и се слави с това, че само произвежда всичките си продукти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mariokralev
16.07.2010 11:24

бе и да гони топките не става,щото няма да мое уцели пътя,а ако е водоноска ще смени водата с ракия и водка и ще я изпие *lol* *lol*

Cristian0
04.07.2010 14:38

Че е недисциплиниран алкохолик е вярно,ама също е вярно че беше един от най-стъбилните защитници в БГ!

levskar_95
04.07.2010 11:01

еми за водониска в клуба става или да гони топките *lol*