Левски с втора загуба в третата си контрола

08:19
Левски с втора загуба в третата си контрола
евски записа втора загуба от началото на лагера си в австрийския курорт Линдабрун. Сините паднаха от шампиона на Израел Апоел (Тел Авив) с 0:1. Голът бе дело на Шехтер.
Двубоят започна по-добре за сините, като още във 12-а минута новото попълнение Гара Дембеле опита пас към Жоазиньо на празна врата, но подаването му бе пресечено от защитата на Апоел. Последваха силни минути за израелския отбор, но два удара на нападателя Захави бяха отразени от капитана на сините Георги Петков.

В 26-а минута Христо Йовов намери Жоазиньо в наказателното поле, но дребничкият бразилец не успя да отбележи от близка дистанция. Две минути по-късно отново Жоазиньо проби по крилото и подаде към Тасевски, но ударът му мина встрани от вратата на Шанан.

Минути след подновяване на играта Апоел излезе напред в резултата благодарение на Шехтер, който се възползва от грешка на новото попълнение Иво Иванов. В 74-а минута Абутбул удари греда с далечен удар. В следващата атака Исамил Иса открадна една топка от защитник на израелците, но не успя да намери вратата.

До края на срещата Георги Христов излезе на чиста позиция, но ударът му с глава мина на сантиметри от напречната греда.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация