Дочев разкарва от ЦСКА любимец на Сектор Г

14:55
Дочев разкарва от ЦСКА любимец на Сектор Г
Старши треньорът на ЦСКА Павел Дочев заяви след победата над Арминия Билефелд с 1:0, че не е доволен от работата на Костадин Стоянов по време на занимания, и допълни, че играчът на този етап няма място в тима. Специалистът остави на пейката футболиста в първата проверка на „червените” от лагера в Германия. Дочев коментира, че ако Стоянов не промени начина си на работа по време на тренировки, то той няма да намери място в състава на „армейците”, съобщава "Дарик".

"Играчите ми се опитаха да се придържат към тактическите ми указания и да си призная, мисля, че бихме заслужено. През първото полувреме имахме две-три добри положения. Второто полувреме малко забравихме да играем напред. Повече задържахме топката. Доволен съм от днешния мач", заяви Дочев.

"Не бях доволен от представянето на Костадин Стоянов вчера на тренировката и според мен не заслужаваше да играе днес. Може и той да не е доволен от нещо. Питайте го него. Както тренира вчера – той няма място в тима. Стоянов трябва да се промени, защото отборът няма да се промени", каза още той.
Футболният специалист поговори и за проблемите с контузиите. "Нелсън има проблеми с коляното. Не рискувах с него. Има време да пускам и по-младите и другите в състава. Има време за всичко. Грило има много да наваксва. Тренировката вчера му дойде малко в повече. Има проблеми с прасеца. Не исках да рискувам с него. На 6-ти имаме един медицински тест за бързина. Тези, които преди това не направиха този тест, ще го направят след три дни."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

donatelo
03.07.2010 19:50

Любимеца на сектора с ГЕЙОВЕТЕ *lol* *lol*

Pechenqgata
03.07.2010 14:57

Един от най раздаващите се футболисти на цска според мен *thumb_up*