Сър Алекс продава Бербатов и Андерсон, за да вземе Бензема (видео)

11:27
Сър Алекс продава Бербатов и Андерсон, за да вземе Бензема (видео)
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън е готов да се раздели с Димитър Бербатов и Андерсон, за да си осигури средства за привличането на нападателя на Реал Мадрид Карим Бензема, съобщава imscouting.com.

Испанските медии твърдят, че френското острие на "Белия балет" може да акостира на "Олд Трафорд" за сумата от 30 милиона евро, което е с 5 милиона по-малко отколкото Реал плати преди година за него на Олимпик Лион.

Съществуша дори вероятност в сделката между Юнайтед и Реал за Бензема да бъде включен и сръбският бранител Неманя Видич, който често е свързван с трансфер на "Сантяго Бернабеу".

Що се отнася до българския нападател Димитър Бербатов, той може да заиграе в бившия си клуб Байер Леверкузен или в италианския Милан.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lalalas
24.07.2010 02:47

За това неможе да се спории .. Берба наистина е много полезен и мислещ на терена играч с перфектни качества ..но неможе да се отрече че и Бензема има такива .. още по малку че разликата в годините и огромна ..Бензема все още се развива професионално макар че може да се каже че играе на високо ниво .. Бензема е на 22 а Берба на 29 *wink*

drusalin
03.07.2010 19:22

JEP всички видяхме Барселона колко се издъниха със свръх добрата си атака и мизерната си защита срешу Интер *smile* . Футбола не е само Атака ... Има много по добри играчи от Месси както видяхме на световното той не е НКАКЪВ ОРГАНИЗАТОР. А играчи като Естебан Камбиасо и Занети който щяха да вършат мн по вече работа са незабелязани от невежи тренъори като Марадона! Във футбола се променят стиловете, но винаги по ефикасния побеждава. А Жозе е победител като Кристияно Роналдо.Манчестър нямат отбор вече, нямат нужните звезди, нямат и добро финансово състояние. Не ги виждам! Бензема сам си е виновен не се представя добре. Но Доменек много сгреши Анри и Анелка заедно с Сисе са с класи по ниски от неговата определено. Просто имат повече шанс и късмет.Доменек е грешка за Франция както Марадона за Аржентина ! Юнайтед трябва да почват да налагат играчи като Андерсон и Ернандес , Мачеда , Фабио и Рафаел. И да ги пази не да ги продава както Роналдо ! Защото ще продължат да падат по ниско, макар и да не го показват. Те определено се крепят на саламката и чакат чудеса.

fenooo
03.07.2010 15:54

ама ти целия ли го гледа *lol* ,аз като чух мелодията не можах да издържа няква носталгия ме хвана *lol*

JEP
03.07.2010 15:11

Не само Бензема ,ами всички 10 нападателя от Реал си тръгват."Специалния" не е будало.Той си има тактичка- на него си му требват към 23-ма защитника, с които да е сигурно ,че Раел нема да загубят мач ,пък напреде квото дойде.Не бива и да забравяме ,че имено Мауриньо открадна от Ото Рехагел и наложи т.нар. "ТОТАЛНА ЗАЩИТА" или по-известна като схемата 5+5,в която место за нападатели просто нема *lol* *party* САМО БЕРБА !!!

IvailoIlkov
03.07.2010 13:31

villitu написа:

Пълна глупост! Сър Алекс каза, че няма да продаде Бербатов!


Ама дано го продаде *smile*

villitu
03.07.2010 12:37

Пълна глупост! Сър Алекс каза, че няма да продаде Бербатов!

ivelina3
03.07.2010 12:00

като нищо видич може да си трагне не6то маи му писна да седи в наи великия клуб на света незнам.. маи му се играе с световни звезди 6тото и тои е такъв.. колкото до на6то мом4е ае вие глухи ли сте 4е САФ няма да го даде и даржи на него каза фо 4343242342 пъти .. а за андерсон да .. тои ще си трагне 100% не защото не е добър просто са имали няколко кавги с САФ и тва е заради ли4ните им отно6ения .. *smile* берба в ман у поне до края на другия сезон след тва 6е ре6ат кво 6е става РАКОВОДството им

MAN_
03.07.2010 11:55

поредната медийна простотия *thumb_down*

barbutko
03.07.2010 11:51

тия журналисчета пак са се дрогирали.дееба и нещастниците му.берба завинаги *thumb_up*

fena_man_utd
03.07.2010 11:43

Хаха,Видич да се махне друг път и то към Реал.На всичкото отгоре и Юнайтед да се разделят със Бербатов и Андерсон.От тримата само последният е възможно да си тръгне този сезон.На Юнайтед Бензема не им е толкова нужен.На тях им е нужен халф.Изключено е да дойде в Юнайтед!

manutd_forlife
03.07.2010 11:37

офф пак жълти новини да дадат берба и андерсон заа друг нападател също има и шанс да дадат и видич. Ман си имат достатъчно нападатели и едва ли САФ би ги дал тях за бензема

bobeto_
03.07.2010 11:36

това са пълни глупости. Няма как Сър Алекс да не е доволен от Бербатов, при положение, че му е втория нападател и му е втория по реализирани голове от целия отбор, а и като има в предвид контузията и пропуснатите мачове, за малкото време, в което е играл е вкарвал, асистирал. А Бензема цял сезон в Реал не знам колко гола има, но със сигурност е играл повече от Бербатов и е направил по-малко. Иначе Манчестър не е за футболист, като Бербатов, въобще малко са големите отбори, които ще прилягат на един нелаком, на един мислещ футболист на терена, като Бербатов .. в такива отбори трябва да си много лаком, да мислиш само за себе си, а не толкова за отбора и като стреляш по 10 пъти на мач, все един път влезне, а нашия Берба стреля по 1,2 пъти на мач, кога вкара, кога не, но предимно подава и мисли за отбора