Феновете в Испания не искат Фернандо Торес

10:08
Феновете в Испания не искат Фернандо Торес
Феновете на Испания не искат звездата Фернандо Торес в титулярния състав за 1/4-финала срещу Парагвай днес. Мачът е от 21,30 ч. на "Елис Парк" в Йоханесбург. Привържениците са недоволни от слабата форма на Торес.

Нападателят на Ливърпул все още не е вкарал гол в 4 мача и 213 изиграни минути на Световното. Той така и не може да намери верния ритъм след травмата в коляното, която го мъчеше цяла пролет.

67% от гласувалите 52 491 фенове в анкета на в. "Марка" предпочитат тарана на Атлетик Билбао Фернандо Йоренте за партньор на Давид Вия в атаката на Испания. Същият процент сочи и проучването на "Ас", информира "7 дни спорт". 25-годишният Йоренте се представи отлично и бе засипан с хвалби след първото си появяване в игра на световното на 1/8-финала срещу Португалия (1:0). Той влезе като резерва в 59-а минута на мястото на Торес и веднага започна да създава проблеми на противниковата защита. Според "Марка" ключовите му качества са хладнокръвието в напрегнати моменти и умението да задържа топката в последните минути на мачовете.

Селекционерът Висенте дел Боске обаче няма намерение да сменя Торес: "На турнир като Световното няма как да избегнем спорове около състава. Всеки си има мнение, но сега Торес е нашият нападател. Имаме му пълно доверие. Естествено имаме предвид, че Йоренте може даде много на отбора."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

never_ever
05.07.2010 22:58

TorresSanz9 и според мен е така просто торес неможе да играе сам в атака с играчи с които не е свикнал да го засипват с пасове,в Испания се играе един футбол,а в Англия съсвем съвсем различен *smile* *thumb_up*

TorresSanz9
04.07.2010 20:12

всичко се дължи на това ,че фабрегас не играе
Миналата година Торес и Фабрегас бяха несменяеми титуляри и стария тренер на Испания играеше с 4-4-2 ,а не като сега 4-5-1 като Вия се включва от 2-ра позиция и Торес само му отваря място.Торес не получава достатъчно топки.В Примиера дивисион играят по съвсем друг начин,а Торес е единствения от Премиер Лийг в стартовата единадесеторка на Боске.Според мен ако вкара Торес и Фабрегас да играят заедно играта ще се промени коренно и Испания ще има много по-опасен облик!

vanHuistelrooy
03.07.2010 10:26

Тоя Дел Боске преди беше страшен тренер - сега обаче съвсем е изперкал! Какъв Торес какви 5 лева - Торес не е това което беше и всички го виждаме...