\"Доволен съм от старанието, резултатът не е толкова важен\"

10:37
\"Доволен съм от старанието, резултатът не е толкова важен\"
След срещата с Металист Харков старши треньорът на Левски Ясен Петров изрази задоволството си от представянето на отбора.

"Доволен съм от контролата. Резултатът не е толкова важен. По-важното е начинът, по който подхождат футболистите. Смятам, че се получи много полезна проверка във всички аспекти. Срещнахме съперник, който е по-напред от нас в подготовката. Направихме интересни неща в атака и бяхме стабилни в дефанзивен план. Естествено имам забележки и в двете фази на играта, но като старание съм доволен от всички", коментира Петров.

Той не пожела да дава персонални оценки с мотива, че за него най-важното е колективната игра. Относно холандеца Мюлдер, Ясен Петров смята, че той все още не е готов за 90 минути игра и трябва да му бъде изготвена специална програма, за да навакса изоставането от другите.

"Гара Дембеле е част от този колектив и трябва във всеки един момент да влага 100 процента старание, за да помага на отбора. Оттук-нататък ще се концентрираме върху това Левски да бъде готов за първия мач на 15 юли. Видях всички налични футболисти в игра и в следващите три контроли няма да ползвам толкова голям брой играчи. И двете нарушения на Гаджев бяха при единоборства, а не за пререкания със съдиите. Аз лично поощрявам агресивната игра на моите футболисти", допълни наставникът на Левски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

TOTTU_2
03.07.2010 10:20

ЛЕВСКАР съм,но и ГОНЗО и ЯСЕН ПЕТРОВ НЕ СТАВАТ за треньори на този отбор.Просто трябва да си идат и на тяхно място да се върнат МЪРИ и НАСКО СИРАКОВ*stop*