Стоичков вариант за селекционер на Мексико

09:11
Стоичков вариант за селекционер на Мексико
Христо Стоичков е един от вариантите за национален селекционер на Мексико, след като Хавиер Агире подаде официално оставката си, твърди "24 часа".

Шансовете на Камата обаче са нищожни, защото всички специалисти смятат, че постът ще бъде даден на Мануел де ла Торе, който води местния “Толука”.

Стоичков в момента е безработен, след като напусна южноафриканския Мамелъди Съндаунс. На световното той е коментатор точно за мексиканска телевизия, както и за каталунския вестник “Спорт”.

Мексиканците си тръгнаха от световното след загуба от Аржентина, а наставникът им стана поредната жертва сред треньорите на световното първенство. С поста си се сбогуваха имена като Ларс Лагербек, Раймон Доменек, Пол льо Гуен, Марчело Липи, Радомир Антич. Очаква се да има промени при почти всички отбори, които отпаднат преди 1/2-финалната фаза.

Стоичков отблизо следял и “Уимбълдън” заради своята съгражданка Цветана Пиронкова, която вчера отпадна на 1/2-финалите на най-престижния турнир. Според Камата това е уникален успех и невероятен пробив за българския спорт.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

TOTTU_2
03.07.2010 10:11

АКО СЛУЧАЙНО стане треньор на Мексико,Стоичков ще направи същото което направи и когато беше треньор на България.Мексиканците после ще има да го псуват и гонят...Просто не ми се мисли *thumb_down*

barbutko
03.07.2010 09:32

аз съм сигурен че вие по долу сте накакви лайнарчета на по 15 години *thumb_up*

genchooo
02.07.2010 23:37

а бе Стоичков ги чатка ти работи с германците на 1/4 финал вервайте муу *joking*

RoSKo0o0
02.07.2010 20:27

Хахаха... няма да видят световно тея хора. Сигурен съм че няма да им стане треньор това са глупости *tongue*