Прандели запя \"Дай ми време\", обеща да върне старата слава на Италия

08:51
Прандели запя \"Дай ми време\", обеща да върне старата слава на Италия
Ще превърна Италия отново в световна сила, обеща новият селекционер на Скуадрата Чезаре Прандели.

Бившият наставник на Фиорентина подписа договор за 4 години, но не пожела да разкрие на кои футболисти ще разчита. Прандели сподели още, че възнамерява да повери капитанската лента на Джанлуиджи Буфон.

"Със сигурност това е най-големят скок, най-големият връх в моята кариера. Наясно съм с всички трудности, но аз съм позитивен човек и мисля позитивно. Надявам се да успея да организирам тим, който ще се крепи на истинските човешки качества. Знам, че няма да е лесно, но съм амбициран да успея. Ще превърна Италия отново в световна сила, само ми дайте време. Липи остави голяма следа зад себе си, но имаме нужда да започнем от начало. Каквото е станало досега, станало е. Аз искам да трансформирам негативната енергия в отбора – в позитивна", каза Прандели.

"Искам да мога да разчитам на най-качествените играчи. За сега не искам да назовавам имена, на които ще разчитам. Имаме приятелски срещи, а септември започват евроквалификациите. Дотогава има много време и ще мога спокойно да реша кого да повикам. Имам намерение да направя Буфон капитан на отбора, стига да здрав", допълни още специалистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

biserms
02.07.2010 19:32

GRANDE ITALIA!!! На Еврото дано отобрът да е готов и да покаже на другите евро отборчета, какво е футбол *thumb_up*