Левски би украинци в Лендабрун, Гара блесна

20:09
Левски би украинци в Лендабрун, Гара блесна
Левски записа победа с 3:2 над Металист Харков във втората си контрола в Линдабрун.

"Сините" набързо поведоха след две много добре изпълнени статични положения. Първо в 13-а минута Димитър Телкийски откри резултата от пряк свободен удар, а 5 по-късно и Владимир Гаджев бе точен от фаул. В 18-а Фининьо намали на 1:2.

Новото попълнение на Левски Гара Дембеле в 47-а върна аванса от две попадения на своите. Малко след това обаче Гаджев бе изгонен за втори жълт картон. Осем минути преди края звездата на украинците Андрей Воробей бе точен за крайното 3:2 в полза на българския тим.

Много силно за "сините" се представи дошлият от Локомотив Пловдив Дембеле.

Ето и съставът на Левски:

Георги Петков, Майкъл Тевия (46\'Мюлдер), Иво Иванов (75\'Бензукан), Елин Топузаков (66\'Милиев), Калин Щърков (46\'Минев), Мариян Огнянов (70\'Балтанов), Владимир Гаджев, Дарко Тасевски (64\'Йовов) Димитър Телкийски (64\'Жоазиньо), Даниел Младенов (70\'Шмедин), Гара Дембеле (62\'Антонов)

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

toblero_Bg
02.07.2010 11:10

Левскар съм но според мен няма и в Европа да играем следващия сезон, прекалено слаби сме.Докато баткоФФФ не се махне няма да печелим нищо. Ще ни бият някви смешници 3 години подред с 3-0 (за Локо СФ става въпрос) идват Берое и те ни бият, после 3-0 от Литекс. Махнаха добри играчи за да вземат старите. Г.Христов можеше да му се даде шанс тъй като се знаеше , че няма да станем Шампиони. Някъв смешен ЦСКА от първа позиция завърши 2ри, а ние от 14та на 3та. Това не е ли срам ми кажете. В България няма футбол това е истината. Всеки се смееше, че падаме от Бате Борисов ама и Литекс и те паднаха. ЦСКАрите дето много знаят, че сме паднали от Тампере/Жилина/Бате Борисов - какво стана с вас ? Срещу Тулуза в последните 6 секунди ви биха. Така че Левски си остава най-великия клув за България. Влезнахме в ШЛ ама някой хора си прибраха парите за тях и не направихме и 1 добра покупка. Скапана ни е държавата от всякъде. Някъв смешник искал да прави "А" група с 20 отбора. Той не знае, че в България има 5 максимум стадиона който отговарят на изискванията и само на тях може да се играе футбол.. За какво говорим ми кажете

biserms
02.07.2010 08:37

Да прав си *joking* А сега една зурла не се чува да грухти *lol*

torres_229
01.07.2010 22:19

Два гола от фал ,на Гаджев и Сърмов. Дембеле вкара красив гол. Има какво още да се изчиства в играта ни в защита. Всичко ще се види в първите 3 кръга. УСПЕХ ,ЛЕВСКИ!