Дел Боске: Торес ще бъде титуляр срещу Парагвай

15:21
Дел Боске: Торес ще бъде титуляр срещу Парагвай
Нападателят на Испания Фернандо Торес ще бъде титуляр и срещу Парагвай, съобщи селекционерът на "Ла Фурия" Висенте Дел Боске.

"Торес е нужен и важен по няколко причини. Първото нещо е саможертвеността му. Отнема внимание от бранителите и от това се възползват Вия и играчите от втора линия. Той влиза след контузия и прогресира с всеки мач, като участваше във важни отигравания. Ще ни е много полезен занапред. Смених го срещу Португалия, защото резервоарът му бе изпразнен. Започна много добре и можеше да вкара в самото начало, а после се раздаде. В точния момент го смених с Йоренте, който ни даде търсеното – свежест, мощ и височина", коментира Дел Боске.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

golemiq_geshan
01.07.2010 17:26

Торес за мене е страхотен напдател , сред малкото , който наистина уважавам поради качествата им , обаче е видимо , че не е във форма и от това Испания много може да страда , ако срещу тях се изправи една много здрава защит като на Бразилия примерно не виждам как Испания би могла да пробие Майкон Лусио и Жуан , че дори и Бастос ... *thumb_up*

vanHuistelrooy
01.07.2010 17:17

Ако тоя е титуляр испания ще се моли да го докара до дузпи след 0:0 ... *lol*