На \"Анфийлд\" няма пари за селекция? Да, да! Рафа, виж кой ще доведе старият Рой!

15:09
На \"Анфийлд\" няма пари за селекция? Да, да! Рафа, виж кой ще доведе старият Рой!
Рафаел Бенитес вече може да съжалява, че напусна Ливърпул...

Испанецът постоянно недоволстваше заради липсата на пари за селекция. Сметките обаче показват, че наследникът му Рой Ходжсън ще разполага с доста сериозна сума за трансфери.

Шефовете на "червените" ще отпуснат 15 милиона паунда за нови попълнения. Към тази сума обаче не са прибавени очакваните 25 милиона от продажбата на Хавиер Масчерано и 6-е милиона от евентуалната сделка с Челси за Йоси Бенаюн.

Въпреки че едва преди няколко часа Ходжсън бе официално назначен за треньор, списъкът с желаните от него футболисти вече е готов. Мениджърът иска в състава си Жилберто Силва, Рафаел Ван Дер Ваарт, Бред Хангеланд и Дани Мърфи.

Бразилецът Силва е спряган за заместник на Масчерано. Хангеланд и Мърфи пък като нищо ще последват Рой на "Анфийлд", а Ван Дер Ваарт ще излезе около 10 милиона паунда. Сърбинът Милан Йованович пък вече е играч на "червените".

По всичко личи, че през новия сезон Ливърпул може да изглежда по съвсем различен начин и да разполага с необходимия потенциал за атака на титлата.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

VektorJKT
01.07.2010 19:55

Това, че иска да ги купи нищо не означава ... *wink*

linerov65
01.07.2010 18:25

да те се готвят за следващият сезон да не испаднат каква титла тя се пе4ели с надграждане а те прявят обратното секи сезон продават поне двама от звездите си *lol* *sick* *thumb_down*

bobskia1
01.07.2010 17:14

Michael forever питаш как ще се справи Дани Мърфи с фланелката на Ливърпул?Ами много добре ще се справи.Все пак има 7 сезона за Ливърпул и май им беше капитан преди Стивито.

golemiq_geshan
01.07.2010 17:12

Тука е 50-50% ВДВ и Хангеланд ще са много добри попълнения ,но каточе ли другите двма ще дойдат по-скоро защото ще излязат евтини ...

ceco26
01.07.2010 16:55

Към сумата за трансфери да бяха включили и парите от продажбата на Торес, Джерард, Рейна, Джонсън и Каут, за какво ни са?!? Масчерано ще вземат, Йоси...да ги разпродават. Щот не могат да оставят добрите си играчи и само да допълват състава с по-класни, ами правят тъпотии от класа. Както Шаби махнаха, така сега и Масчерано ще го пуснат, а следващият сезон може и да се борят за топ 15. *angry*

bgArshavin
01.07.2010 16:30

Радвам се! Не са лоши играчи, искам тази година здрава борба за топ 4, дано Арсенал да вземат Мертезакер и всичко е тип топ.

michael_forever
01.07.2010 16:26

Трансферите по мое мнение са горе-долу добри.Не знам как ще се справят с фланелката на Ливърпул Дани Мърфи и Бред.Жилберто Силва смятам че е старичък за Висшата лига,той се махна от нея за да не се натоварва толкова едва ли ще е готов да се върне и да издължи.От друга страна за 1 сезон може и да свърши добра работа.ВДВ е изключителен играч нямам какво да го коментирам.Само ме е яд за Йоси.Играч от неговия калибър да бъде продаден за 6млн е направо унизително,а да не говорим че парите са толкова мижави че по добре да бяха го запазили защото бюджета не набъбва.

dumbo_s
01.07.2010 15:42

Винаги съм подкрепял Ливърпул , но докато не видя футболистите с червената фланелка не мога да кажа нищо ... Колкото и да ми се иска , не вярвам и следващия сезон да сме шампиони , дано да се окажа , че греша *smile*

kolio_vg
01.07.2010 15:16

Супер дано всичко това стане и дойдат тези футболисти,любимия ми отбор в Англия дано потръгне нагоре и пак е сила!