Мениджърът на Болтън се скъса да хвали Мартин Петров

09:52
Мениджърът на Болтън се скъса да хвали Мартин Петров
Мениджърът на Болтън - Оуен Койл, изрази задоволството си от привличането на Мартин Петров и Роби Блейк.

Българският полузащитник се договори с клуба от Висшата лига на Англия миналата седмица, след като беше освободен от Манчестър Сити. Контрактът на българина с Болтън е за два сезона.

"Мартин е футболист, на когото се възхищавах от много време. Петров е играч от класа и е страхотно да го привлечем в отбора", коментира Койл.

"Той е един от най-добрите футболисти, които можем да привлечем със свободен трансфер. Ако се бяхме опитали да го купим миналата година, щяхме да платим 4-5 милиона лири. Мартин Петров игра в Манчестър Сити през последните години, а този отбор се бори за участие в Шампионската лига. Това показва на какво ниво е играл. Освен това има прекрасна визитка като бивш футболист на Атлетико Мадрид и Волфсбург. Може да играе отляво или отдясно, както и зад нападателя и може да бъде използван на различни позиции. Той е интересен играч, може да създава голови положения и да вкарва попадения", каза още Койл.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Yang_G
01.07.2010 13:19

Анелка, Окоча дори и Диуф (за тези се сещам поне от близкото минало) ! Не им е най-класното попълнение, но е сред най-класните !

ManUtdTillidie
01.07.2010 12:47

Той в почти всички мачове които игра караше другите да бледнеят но те нали са тъпи , за тях ако не струваш 30 милиона не си играч затова не се развиват да вземат пример от Реднап "не става само с ядене трябва и акъл". Болтън нямат голяма история , сигурно това им е най-доброто попълнение в историята МОЖЕ БИ.

GTonchev
01.07.2010 11:07

Евала добър трансфер за Мартин-ката ... Дано успее да се впише в отбора и да ги дръпне напред ... Имат НЕ лоши играчи ... Успех *smile* *beer*