Премията на Испания - по две бири

09:18
Премията на Испания - по две бири
Испанският селекционер Висенте дел Боске награди отбора за 1:0 в осминафинала с Португалия с вечеря в елитен ресторант снощи. Футболистите получиха разрешение да изпият по две бири.

“Ще вкарам още”, вдигна глава Давид Вия, който заби и в осминафинала и поведе при стрелците с 4 гола.

“Бяхме по-добри срещу солиден съперник”, отсече Дел Боске. “Моите футболисти заслужават поздравления”, отчете достойната загуба треньорът на победените Карлуш Кейрош.

Логично португалците клюмнаха, а мегазвездата Кристиано Роналдо забърка скандали. При излизането от терена след мача нападателят се изплю в краката на тв оператор. И процеди: “Питайте Кейрош защо паднахме...”

В социалната мрежа “Туитър” дори тръгна обединение около мнението, че Кристиано е “един беден нещастник”.

Асът трябваше да се яви на пресконференция, но отказа и говори само пред автобуса на тима. “Имам право да не коментирам, когато ми е лошо - заяви футболистът. - Напълно съм опустошен и вие не си представяте как се чувствам в този момент. Освен това аз отказах едва на 3-4 репортери, и то докато малко се поуспокоя. Аз съм просто обикновен човек и не се чувствам добре.”

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ceco26
01.07.2010 11:35

Каква засада бе, смотаняк?!?! *angry* Ти кьорав ли си??? Шави му подаде топката с пета, а Вия веше покрит от играч на Португалия. При втория удар пък вратаря се намеси и тогава мисля, че вратаря се взима в предвид за това къде е линията на засадата, а Вия отново не беше в такава. Но дори да е бил /което не беше така/, то поне заслужено победиха ония селяци, които едвам изритваха топката извън полето си. А К. Роналдо нали е най-скъпият и за някой най-добрият футболист? Какво му е обикновеното?? *thumb_down*

FLY_I
01.07.2010 10:32

владееха играта, но с гол от засада не е справедливо