Президентът на Нигерия извади тима от футбола за две години

18:07
Президентът на Нигерия извади тима от футбола за две години
Президентът на Нигерия Гуудлък Джонатан наказа националния отбор на страната да не се състезава две години в междунардони състезания, заради фиаското на "суперорлите" на Мондиал 2010.

Говорител на президента съобщи шокиращата новина днес след редовно заседание и допълни: "Президентът Гуудлък Джонатан нареди Нигерия да се оттегли от всички международни състезания за две години, като така местният футбол ще може да подреди своята къща".

Обафеми Мартинс и компания завършиха на последното място в своята група на Мондиала в ЮАР със само една точка от три мача. Те загубиха от Аржентина с 0:1, паднаха от Гърция с 1:2 и направиха 2:2 с Южна Корея. За първи обаче, президент на дадена страна налага подобна забрана на националния отбор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sensans
01.07.2010 00:28

Призовавам ген.Колев/Минев/Борисов да събере нашичките едномесечен запас...барабар със НСПП и Мър.сто,Бербатя и Зета..абе сички.

mrkamenica
30.06.2010 23:31

А тоя на Франция трябва да забрани футбола ли след такова унижение ??? *party* *thumb_up* *lol* *lol*

ManUtdTillidie
30.06.2010 21:57

Нигерийският президент не разбира , не е важно дали за загубили или са спечелили важно е дали са дали всичко от себеси така е в спорта . Обаче ако не беше червения картон те си минаваха просто онзи им развали световното. Само не разбирам Италия и Франция тръгнаха с нагласата че ще спечелят и никой нямаше да се изненада ако бяха го направили . Но те с по една точка отпаднаха последни в групи с слабаци и комунистите не спечелиха точка в групата на СМЪРТТА но играха достойно срещу Бразилия и сега ги пращат да работят в мини а Нигерия имаха малшанс и останаха последни с една точно и им забраняват футбола. Сега като сравним двата случая по логиката на първобитните Италия и Франция трябва да бъдат лишени от крайници и да им дават да ядат в затвор по един път на седмица докато не пукнат а да не говорим за Доменек но това не става , а и президента не е помислил колко от приятелски мачове ще загуби пари държавата му , просто и грам мозък няма тук.

svetlio_vn
30.06.2010 21:43

Нигерия показа повече от прилична игра и ако не бяха червения картон срещу Гърция или уникалния пропуск на годината на Якубу срещу Корея, тимът щеше да се класира напълно заслужено на 1/8-финал .

celtic
30.06.2010 18:39

Цццц..ето така се действа във маймунските държави..АБЕ МАЙМУНО ПРОСТА ПРЕЗИДЕНТСКА..нормално е да се загуби..това е спортно състезание...Корея пък ще ги пращат в трудов лагер..После ходи обяснявай на малоумни че такива само дърпат света назад *angry*