Добрич на нож срещу Светльо Петров

09:45
Добрич на нож срещу Светльо Петров
Феновете на Добруджа Добрич са на нож срещу Светослав Петров, пише "7 дни спорт".

Агитката нарочи халфа за предател, след като той премина от ЦСКА в новия член на "А" група Калиакра Каварна. Пред най-верните привърженици на жълто-зелените в края на 2007 г. футболистът заявил, че в България може да играе само за два отбора - Добруджа и ЦСКА. Преди това той вече бе играл за Локомотив София.

"Ние, привържениците на Добруджа заявяваме, че ще преосмислим отношението си към Светослав Петров. Той повече не може да разчита на уважение от жълто-зеления сектор. Със сигурност в Каварна Светослав Петров няма да срещне това отношение на феновете, което имаше само допреди няколко дни в Добрич", беснеят феновете на Добруджа. Те недолюбват Калиакра заради някакво местно съперничество на областния център и крайморското градче.

"Приехме обещаното безрезервно и вярвахме, че Светослав Петров ще удържи на думата си. Но ето че научаваме за неговото преминаване в Калиакра. Разбираме, че става въпрос за пари. Мъжете обаче държат на думата си и точно затова според нас решението на Светослав Петров е неморално", категорична е жълто-зелената агитка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

golemiq_geshan
30.06.2010 12:32

Тоа цирей не го искаме да си ходи в Калиакра като е алчен *sick* *thumb_down*