Ямуков и Миндев носят победата за Сливен в тресавището на ст. \"Хаджи Димитър\"

16:05
Ямуков и Миндев носят победата за Сливен в тресавището на ст. \"Хаджи Димитър\"
Сливен победи с 2:0 Локомотив Мездра в мач между приятните изненади на "А" група този сезон. Головете за "войводите" вкараха Ямуков през първото полувреме и Миндев в началото на втората част.

Силният вятър и подгизналият терен не позволяваха на двата отбора да организират добре играта си. В 13-та минута след изстрел на Стоянов от пряк свободен удар топката рикошира в стената и бе лошо избита от вратаря на гостите Георгиев. Калбото попадна в краката на Ямуков, който от близо откри резултата за домакините. Мачът се разви равностойно и въпреки лошите атмосферни условия футболистите се стараеха, но в не една и две ситуации вятърът и локвите променяха посоката на пасовете. Битката със стихията се оказа най-трудна за стражът на Локо Мездра, който на няколко пъти изпрати топката "от дузпа в тъч". Футболистите на Сливен бяха по-активни, но добри центрирания от дясно попаднаха в ръцете на вратаря Георгиев.

На почивката вятърът "контузи" скамейката на гостите и около 15 души с неистови мъки успяха да я вдигнат “на крака”. В 49-та минута от границата на наказателното поле Миндев стреля опасно, но стражът на гостите успя да избие. Три минути по-късно след центриране от корнер Миндев отбеляза втори гол за Сливен при последвалото разбъркване.

"Войводите" започнаха по-добре второто полувреме, като 2 минути след гола Иса можеше да вкара и трето попадение. До края на мача имаше няколко интересни положения и пред двете врати, но до промяна на резултата не се стигна.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tania134
22.11.2008 18:16

Господа спрете да се изказвате неподготвени за отбора на Сливен,за три години отбора израсна много.в отбора няма ни един чужденец.Погледнете така наречените грандове пълно с легионери(само плява).По отношение на базата повечето отбори в групата само вода ще ни носят.Относно мача лошо време,разкален терен но такъв и за двата отбора.Най после и Миндев се разписа което е радостно.

marto_90
22.11.2008 17:53

Той Лечков може ги вкара в Шампионската лига тоз мизерния отбор

dumbo_s
22.11.2008 17:52

Само за българите мога да кажа браво на Сливен ... Не заслужаваха победата ... Главния съдя не отсъди 2 дуспи,още редица нарушения за гостите и като че ли обезличи мача ...

morkova
22.11.2008 17:26

Здравейте,
Според мен отбора на Сливен е доказателство за това че в България, има много талантливи млади футболисти и не е необходимо да се купуват някакви анонимни чужденци.

DarkQuest
22.11.2008 16:59

Както за единия така и за другия отбор беше лошо времето и двата отбора идържаха мъжки на тежките условия

lubo_nemaniq
22.11.2008 16:22

Ами прав си.И аз си пуснах мача за малко и като погледнах състоянието на футболния терен се стреснах.Единственото хубаво нещо е,че предстои пауза в българският шампионат следващата седмица...

dumbo_s
22.11.2008 14:57

Не знам колко гледате мача , но не знам какви са тези делегати за да позволят началото на този мач във Сливен ... Вода която личеше по целия терен,вятър който връща топката не знам повече от това какво искат .!!!