Терек вече няма да пуска Благо в националния

12:04
Терек вече няма да пуска Благо в националния
Терек Грозни спира Благой Георгиев от участие в националния тим на България, стана ясно вчера. Чеченците са изпратили писмо до БФС. В него кратко, но категорично е заявено, че клубът повече няма да пуска Благой Георгиев за мачовете на националния отбор, съобщава "7 дни спорт".

Причината е контузията и последвалата операция на халфа. Миналата седмица Благо претърпя операция на менискусите. Оказа се, че има и язва на хрущяла на десния крак. Предписана му е пълна почивка от шест седмици. Ако възстановяването върви добре, Георгиев ще е готов за игра до 3 месеца. В момента той все още е в Щутгарт, където прави процедури. В Терек са бесни, защото губят най-важния си играч. Със силните си игри Благо набързо се превърна в любимец на президента Рамзан Кадиров.

Никой не може да каже кога точно е получена травмата и точно в кой момент операцията е станала неизбежна. Може да е в националния отбор, а може да е в руската Висша лига. В Терек обаче са убедени, че проблемът идва от България. Чеченците твърдят, че той често се връща с проблеми от мачовете на националния отбор, където не полагат достатъчно грижи за възстановяването му. Това е причината да откажат да го пускат оттук нататък. Клубът подлежи на сериозна глоба от ФИФА, ако изпълни заканата си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Tribalerko
30.06.2010 09:32

все ми е тая дали ще играе Благо *smile* Един манекен по малко

AviMC
29.06.2010 20:04

sasedq, кратко и точно-евалла *thumb_up* krasenco, и аз си мисля, че е все тая дали ще играе или не Благо. *beer*

sasedq
29.06.2010 12:52

Както Юнайтед спря бербатов така и терек ще спре и манекена

Pechenqgata
29.06.2010 12:36

Тея пък кви са че да спират благо от национала смешници... вярно е че те са му работодателя но ако благо бъде повикан в националния няма как да го спрът тва е положението *smile*

krasenco
29.06.2010 12:17

И как ще стане,не ми е ясно!Нямат никакво законно право да спират футболист.Друг е въпросът,че е все тая дали ще играе или не.