Президентът на френската футболна федерация подаде оставка

17:52
Президентът на френската футболна федерация подаде оставка
Президентът на Френската футболна федерация Жан-Пиер Ескале заяви, че си подава оставката след фиаското на френския национален отбор по футбол на Мондиала в Южна Африка.

"Смятам, че е мой дълг да освободя поста си като президент на Френската футболна федерация", заяви Ескале.

Франция напусна Световното първенство с една точка и един гол, завършвайки на последно място в групата си, а скандалите в тима не спряха по време на цялото му пребиваване в Южна Африка. Първо Никола Анелка обиди селекционера Реймон Доменек, за което бе изваден от тима на Франция, а след това съотборниците му начело с капитана Патрис Евра бойкотираха тренировката на тима.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dante_Shift
28.06.2010 19:17

Бате, в БФС ако подадат оставки, значи в България президент е станал Барак Обама, а министър-председател е Ангела Меркел! БФС-то само тоталитарен режим може да ги оправи! И вместо да се мисли в името на страната и нейните успехи, те мислят за мениджърските комисионни! И вместо да помислят малко, че правейки националния ни отбор по-силен, това означава, че цените на играчите ни, ще са по-високи, а съответно и комисионните *wink* Ама БФС... само абривиатурата стига, за да се обрисува цялата гнусна картинка в БГ футбола!

linerov65
28.06.2010 18:12

така правят цивилизованите нации ,а в нашето бфс как са се залостили една папла4 говеда с бомба неможиш да ги изгониш колко провала минаха и няма о,с,т,а,ф,к,и,и вси4ко е добре най ве4е далаверките с менедцърските комисионни направо в бфс мед те4е мамави гнъсна *lol* *angry* *sick* *thumb_down*