Черно море с втора трансферна бомба - взима Марсио Аморозо

08:11
Черно море с втора трансферна бомба - взима Марсио Аморозо
Черно море готви нов сензационен трансфер, научи "7 дни спорт".

Във Варна очакват днес бразилския нападател Марсио Аморозо. Официалното представяне на 35-годишния кариока ще бъде в 18 часа на стадион "Тича". Пресконференцията бе насрочена за 11,30 часа, но вчера Аморозо изтървал самолета от Виена и ще пристигне в България днес на обед.

Марсио Аморозо направи име във футбола с головете си в Парма и Борусия Дортмунд. С националния отбор на Бразилия спечели Копа Америка през 1999 година. Треньорът Велизар Попов все още не е потвърдил името на класното попълнение. Само уточни, че кариоката ще остане в отбора, колкото пожелае.

"Доказано име е и не отива да му поставяме условия. Прие да помогне, докато Манолов и Божилов се възстановят. Когато прецени, е свободен да си тръгне. Дали ще е по време на есенния полусезон, или след него. Дали по-рано, или по-късно, само той ще реши", коментира треньорът на варненци.

Покрай Аморозо тръгна слухът, че и друг бразилски голаджия Марио Жардел също може да дойде на "Тича". По всяка вероятност обаче с привличането на първия лятната селекция на Черно море ще завърши.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Solaris19m
29.06.2010 16:11

Че той Боримиров до 37 си игра в Левски,класата си е класа,вие пък що си мислите,че ни е силно първенството това се чудя аз.

GTonchev
28.06.2010 14:07

Club information
Current club Cherno More
Number 16

Ето това е първата трансферна бомба Марио Жардел макар и на 36 години може да помогне с много на Черно Море *wink* ... В Гоогле си го пише 2010 Cherno More .... Дано и тоз Аморозо отиде във Варна ще е много добре за отбора *smile*

golemiq_geshan
28.06.2010 13:29

Марсио Аморозо може да помогне страшно много на варненци , подозирам обаче , че в момента не е в най-добрата си физическа форма , въпрек това играч от неговия калибър в каквато и форма да е за българското първенство винаги ще е топ звезда *thumb_up*

krasenco
28.06.2010 13:01

Абе,какво като е 35 годишен!Бернард Кое игра в Цска на 36 години и се представяше добре.За бавно първенство,като Българското не е проблем.Странно ми е как се е навил да дойде в България?!Аз лично не мога да си представя Аморузо и Жардел в България *smile*