Балъков и Бобич демонстрират футболни умения на аматьорски турнир

14:48
Балъков и Бобич демонстрират футболни умения на аматьорски турнир
На стадиона на Черноморец Бургас "Лазур", в рамките на турнира "Аматьори срещат професионалисти" в Бургас, големи футболисти демонстрираха своите умения в мач на малки вратички, съобщиха организаторите.

Красимир Балъков, Фреди Бобич, Симеон Чилибинов и Илия Груев, обединени в отбор Акулите, взеха участие в турнира на "Ариана". В рамките на деня бившите професионални футболисти изиграха 2 мача с аматьорски отбори, участници в регионалния кръг на първенството. Въпреки значителната преднина в резултата от срещите, Акулите няма да продължат в мачовете за финали, тъй като участието им в турнира бе за тяхно удоволствие и за забавление на публиката.

На церемонията по награждаване, която ще се състои днес (27 юни) от 16.20 часа, Красимир Балъков ще връчи купата на шампиона в Бургас, а Фреди Бобич ще награди голмайстора на града. Непосредствено преди това Балъков и Бобич ще се присъединят към отборите на медиите и организаторите, които ще се изправят едни срещу други в приятелска среща в 14:00 часа. Мачът за първото място в турнира започва в 15.40 часа. Отборът победител на Бургас ще се състезава с останалите 9 регионални финалисти в „Аматьори срещат професионалисти”, а наградата за най-добрият тим е футболна среща с тазгодишния шампион на България – Литекс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация