Екзекутор на Литекс и Левски предлага двама на ЦСКА

08:23
Екзекутор на Литекс и Левски предлага двама на ЦСКА
От ръководството на добре познатия в България БАТЕ Борисов са предложили двама свои футболисти на ЦСКА. Става въпрос за халфа Игор Стасевич и нападателя Александър Алумона, пише "7 дни спорт".

Треньорът на беларусите Виктор Гончаренко преценил, че разполага с прекалено много играчи и е решил да се раздели с част от тях. БАТЕ, който две години поред елиминира Левски и Литекс в евротурнирите, е вкарал двамата в трансферната си листа. В ЦСКА вече се е получило предложение да вземат поне единия.

Алумона е руснак от нигерйиски произход. Той е на 27 години, а през последния сезон лекува дълго време контузия и изигра само 11 мача, в които реализира един гол.

Стасевич игра срещу Левски, а след това беше и в състава, разплакал и Литекс в турнира Лига Европа миналото лято. Тогава ловчанлии биха с 1:0 като гости, но на свой терен бяха разгромени с 0:4. Игор е национал на Беларус.

Червените оглеждат и друг играч на БАТЕ - нападателя Витали Радионов. Той обаче е прекалено скъп, а и за този пост е набелязан ирландският младежки национал Килиан Шеридън. За него от Селтик искат 300 000 евро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация