Дон Диего: Италия трябваше да заложи на Тоти и Дел Пиеро

17:07
Дон Диего: Италия трябваше да заложи на Тоти и Дел Пиеро
Италия трябваше да заложи на опитни футболисти като Франческо Тоти и Алесандро Дел Пиеро, смята селекционерът на Аржентина Диего Марадона.

Легендата на "гаучосите" е силно свързан с футбола на Ботуша, където игра с екипа на Наполи. Дон Диего каза още, че в момента "Скуадрата" няма футболисти от световна класа.

"Мисля си, че италианците сбъркаха, като не взеха в тима си световноизвестни състезатели като Франческо Тоти и Алесандро Дел Пиеро. За някои хора те може и да са стари, но аз самият мисля, че те винаги биха били от полза на по-младите в тима. Именно липсата на футболисти от световна класа се оказа решаваща за ранното прибиране у дома на италианския състав. Това е лично моето мнение", сподели Марадона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

golemiq_geshan
26.06.2010 21:01

Сещаме се когато двамата бяха на терена и пред тях намиращия се в невероятна форма тогава Лука Тони . Нямаше кой да ни спре *sad*

fitnes_mania8
26.06.2010 18:50

така е Тоти и Дел Пиеро са си идеални за световно... имат опит имат класа имат всичко.. тези които бяха на това световно бяха добри но неопитни... а понякога и името помага не само играта *wink*