В Англия: Ще бием Германия, защото сме по-класният отбор!

10:37
В Англия: Ще бием Германия, защото сме по-класният отбор!
В английския лагер са в добро настроение преди осминафиналния сблъсък с Германия на Световното първенство в ЮАР. Албионците са убедени, че са по-класният тим от немците и ще продължат в следващата фаза на турнира.

Двата тима излизат един срещу друг в неделя от 17 часа българско време.

Възпитаниците на Фабио Капело смятат, че ще продължат към четвъртфиналите, просто защото считат, че са по-добър състав от немския.

„Определено мисля, че ще победим Германия, просто защото сме по-добрият отбор. Няма да има нужда да бием дузпи, ще ги отстраним с класа”, коментира пък стражът на „трите лъва” Дейвид Джеймс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lollipopp
26.06.2010 12:50

изразителна победа в полза на Англия *thinking*

krasenco
26.06.2010 11:36

Англия имат класини футболисти,но отбора им е далеч от класен.С тази игра дори и Уругвай ще ги бие.Ако играят и с Германия така,както досега,мачът отива към 3-0.

Cristian0
26.06.2010 11:02

Успех на Англия..дано Дейвид Джейм да се окаже прав.Англичаните найстина имат по-класни футболисти от швабите,но дали са по-класен тим незнам сякаш не са много добре сработени като отбор за разлика от немската машина,която обаче не винаги е добре смазана...Дано да стане интересен двубой с много голове повечето от който да са във вратата на швабите *party*