В Левски правят от Тевия десен бек

09:00
В Левски правят от Тевия десен бек
Кризата за поста десен бек в Левски се засилва и принуждава треньорите да търсят нови варианти. Първо бе предложен нов договор на Петер Петраш, но словакът за момента отказва и обмисля бъдещето си в родината. Пробван бе македонецът Глигор Глигоров. Той обаче не доказа, че има качества да играе при сините. Пред трансфер на Герена бе Здравко Илиев от Берое, но вчера се разбра, че този трансфер пропада. Това принуди Ясен Петров да обучава за поста Майкъл Тевия, пише "7 дни спорт".

Ганаецът от два дни тренира как се играе вдясно на защитата. Идеята е конкуренцията в тази зона да се засили. Към момента Левски разполага само с един десен бек. Това е младият Стефан Станчев.

Тевия е дефанзивен халф, но кризата за качествен десен бек го принуждава да смени позицията си. Според запознати Майкъл е доволен от така стеклите се обстоятелства, тъй като това му отваря врата към титулярно място. Откакто дойде на Герена през зимата, той записа едва 15-ина минути срещу Сливен в последния кръг на първенството. Ако играе на традиционната си позиция, ганаецът трябва да се бори за място в състава с Владимир Гаджев и Лъчезар Балтанов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация