Пиян фен преби полицай с вувузела

08:26
Пиян фен преби полицай с вувузела
След като доведе до първото изваждане на медицинско свидетелство за увреждане на слуха, вувузелата бе използвана в Германия и за кървав побой. В ръцете на доста подпийнал запалянко пищящата африканска свирка се превърна в оръжие, и то срещу полицай.

Инцидентът станал в сряда вечерта след победата на бундестима с 1:0 над Гана. В градчето Динслакен, намиращо се северно от Дуисбург, над 10 000 фенове празнували класирането за 1/8-финалите.

Малко преди полунощ 20-годишен привърженик на бундестима тръгнал да се заяжда с полицай, който регулирал трафика. Когато униформеният служител тръгнал да му казва нещо, обилно почерпеният фен изведнъж започнал да го рита и удря. За целта той използвал вувузелата, която носил. Тя няколко пъти попаднала по главата на полицая.

Това станало пред очите на доста хора. Няколко от тях опитали да обуздаят алкохолизирания хулиган. Той обаче вътрял като обезумял вувузелата и едва при пристигането на други полицаи бил спрян. В момента побойникът чака присъдата си в ареста. Налаганата жестоко жертва пък продължава да е в болница заради тежките си рани по главата.

Интересното е, че в Германия първо бяха взети мерки срещу вувузелите. За повечето фен зони, където се събират хиляди запалянковци, има категорична забрана за тяхното внасяне. Това стана факт, след като по време на мач свирката бе надута близо до ухото на млад фен. Той си извади медицинско свидетелство и получи пет дни болнични.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

doktora_10
26.06.2010 08:38

Значе ето къде била и хубавата част на вувузела *joking*