Литекс спасява Георги Христов от търкането на пейката в Левски

08:19
Литекс спасява Георги Христов от търкането на пейката в Левски
Шампионът Литекс иска да привлече в редиците си нападателя на Левски Георги Христов, твърди „Меридиан Мач". Бившият голмайстор на „А" група се завърна на „Герена" това лято, след като изкара пролетния полусезон в полското първенство. През зимата „сините" преотстъпиха Христов на Висла (Краков) до края на календарната 2010 година. Там обаче той се провали и бе закотвен на скамейката още след втората среща.

Нападателят бе заедно с отбора на Левски на лагер в Правец и продължава да се подготвя със „сините" на „Герена". Христов лично се моли на Георги Иванов за още един шанс в Левски. Както е известно, той дойде на „Герена" през 2008 г. като голмайстор на „А" група, но така и не успя да реализира таланта си на „Герена".

Литекс искат да привлекат Христов вотбора си, за да попълнят селекцията за предстоящите мачове от Шампионската лига. Все още не е ясно дали ловчанлии ще преговарят с Левски, за да вземат под наем играча или ще пробват да закупят правата му.

„Сините" заминават за втори подготвителен лагер в Линдабрун в понеделник. Очаква се групата да бъде намалена до 23-ма играчи, а Георги Христов вероятно няма да е един от тях.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация