\"Нека феновете да подкрепят ръководството на Левски\"

16:40
\"Нека феновете да подкрепят ръководството на Левски\"
"Призовавам всички привърженици на Левски да подкрепят ръководството на Левски и отбора. Да ги оставят да се готвят на спокойствие, защото те имат нужда от това нещо", заяви за Гонг легендата на Левски Наско Сираков. "Първоначално не съм мислил и не съм искал да обвинявам никой. Исках да светна една сигнална лампичка и успях. След като видим резултатите, тогава можем да говорим пак", добави бившият изпълнителен директор на "сините".

Той коментира и взривното начало на новия шампионат: " Левски – ЦСКА в първия кръг на новия шампионат е изключително добър старт на първенството. Градусът на напрежението ще е много висок още в началото. Единият от двата отбора може да направи голяма крачка да изпревари другия. Искрено се надявам, стискам палци и вярвам, че това ще са "сините", каза Сираков.

"Прибрах се късно снощи от чужбина и ми предстои среща с националния селекционер Станимир Стоилов. Нямам сведения по въпроса със състоянието на Благой Георгиев. При всички положения ще се чуя днес с него, за да се осведомя какво му е. Ако не може да вземе участие мачовете от началото на квалификациите, ще е голяма загуба за националния отбор", сподели директорът на националните отбори.

"Англия се представя колебливо, но пък разполага с изключителни играчи. Така че нищо ново под слънцето не може да се види от тях. Швейцария е изключително организиран отбор. Самият факт, че нанесоха поражение на сочения за основен фаворит за титлата Испания, говори достатъчно за тяхната организация. Разбира се те не са непобедим отбор, но винаги трябва да се подхожда внимателно към тях", разкри впечатленията си от играта на съперниците ни в еврокфалификациите Англия и Швейцария.

"Срещу всеки отбор българският национален тим има шансове. Въпросът е как ще играем ние", уверен бе легендарният голмайстор.

"В България всички разбират от футбол, политика и медицина. Поне дотук не съм впечатлен от представянето на отборите на световното първенство. Има много изненади и турнирът е интересен. Много малко хора са очаквали Франция и Италия да не продължат на осминафиналите. За сметка на това се отваря възможност за по-малко титулувани състави да стигнат далеч", завърши Наско Сираков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ANTWERPMIRACLES
25.06.2010 19:44

Егати гнусния лицемер. Сега запя друга песен. Трябвало да им се осигури спокойствие ! ... Та нали точно той взе да плюе по най-долния и подъл начин , наричайки ги от собственика до кучето на портала - "ИЗПЯТА ПЕСЕН" и твърдейки , че всички са обречени . Хвърляше обиди и клевети , кълнейки се , че отбора нямал никакъв шанс да стане шампион , а селекцията била пълен провал . Прочетете само една от горните четири статии , за да разберете що за подло и двулично създание е това същество.