Сър Алекс отново подкрепи фамилия Глейзър

16:22
Сър Алекс отново подкрепи фамилия Глейзър
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън заяви, че е доволен от собствениците на клуба фамилия Глейзър, въпреки многото протести срещу тях от страна на феновете на "червените дяволи".

Фъргюсън подчерта, че американските собственици му оставят пълна свобода в ръководенето на тима и не го ограничават по никакъв начин на трансферния пазар.

"Няма нищо лошо в протестите", сподели Фърги. "Феновете показаха недоволството си от това кой притежава клуба. Това го е имало винаги. Първо беше с фамилия Едуардс, сега е с Глейзър. Винаги има група фенове, които смятат, че те притежават клуба, което е нормално, защото показват невероятна лоялност към него. Мога да разбера откъде идват тези протести. Моето мнение е, че Глейзър поддържат клуба много, много добре. Те не се намесват, оставят ни да си вършим работата и когато поискаме даден играч, го имаме. Какво повече да желаем?", продължи шотландецът.

Той настоя, че не смята да се пенсионира в скоро време.

"Страхотно е да си в такъв отбор. Лесно е да се мотивираш, защото за 25 години тук имах страхотни играчи и страхотна публика. Всяка сутрин отивам на тренировка и гледам как се представят футболистите ми. Те тренират с голямо желание и концентрация. Страхотно е да ги наблюдаваш. Възрастта също е нещо, с което трябва да се внимава. Аз обаче съм добре със здравето. Здравето определя колко време ще съм в клуба. Да чукна на дърво, засега съм добре", завърши 68-годишният наставник на "червените дяволи".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация