Комунисти искат преиграване на Португалия - Северна Корея

12:22
Комунисти искат преиграване на Португалия - Северна Корея
Бюрото на Централния комитет на партията "Комунисти от Петербург и Ленинградска област" официално настоява пред ФИФА да се преиграе мачът от груповата фаза на световното първенство между отборите на Северна Корея и Португалия, който завърши с разгром 0:7 за азиатския тим, съобщава руският сайт championat.ru. В подробно обоснована декларация (виж долу) се обясняват причините за искането.

Злостен заговор срещу КНДР и идеите на мира и социализма е основното обвинение на руските комунисти. Изредени са куп мръсни номера, с които империалистическите сили са атакували "наивните и честни" играчи от северната част на Корейския полуостров.

За най-долен от тях е определен отвличането на част от отбора и подмяната му с южнокорейци. По време на мача те отказвали да слушат командите на треньора и нарочно пускали головете на португалците.

В декларацията е отправена и молба към комунистическия лидер Ким Чен Ир да не наказва футболистите на КНДР. Преди два дни бившият селекционер на отбора на КНДР Ки Нам Мун, избягал от родината през 2004 г., разкри какво отнасят играчи и треньори при провал. Те били изпращани на принудителен труд във въгледобивни мини.

ДЕКЛАРАЦИЯТА

По международното комунистическо и работническо движение бе нанесен тежък удар. Отборът на героичната Корейска народнодемократична република претърпя временно поражение от силите на Португалската империя, в която наследниците на Салазар надигат глави. Историци и политици още дълги години ще анализират причините за случилото се. Подменени с южнокорейски марионетки на Чун Ту Хван, "футболисти на КНДР" пуснаха 7 португалски гола - 7 кинжала в сърцето на идеологията чучхе,

7 удара по благата

усмивка на Ким Ир Сен

и по надеждите на всички трудещи се за тържество на мира и социализма.

Влияние оказаха също дългогодишната империалистическа блокада на КНДР, стремежът на спортистите в републиката да се занимават не само с футбол, но и със защита на социалистическото отечество, както и постоянното полагане - въпреки молбите на Ким Чен Ир - на извънреден труд от тяхна страна за благото на родината и появилата се в резултат на това преумора.

Загубата може да се обясни и с това, че честните и наивни футболисти от слънчевата КНДР са яли само ориз и плодове, за да поддържат формата си, докато португалците ежечасно са се наливали с допинг от огромни спринцовки.

Своята роля изигра и отвличането на 4-мата най-добри играчи на КНДР преди мача. В подземието на американското посолство в ЮАР върху воините чучхе са извършвани нечовешки опити. Те са принуждавани да тичат по макет на футболно игрище, за да бъдат разгадани тактическите прийоми на народния корейски отбор. Явно някой

не е издържал мъченията и

е издал народната тайна

Но най-подлият удар по безстрашната република бе нанесен в нощта преди мача, когато част от играчите на КНДР бяха подменени с техни близнаци от мрачната Южна Корея, която американските завоеватели откъснаха от Севера през 1953 г.

Южнокорейските двойници не изпълняваха нарежданията на народния треньор, отказваха да изпълнят и заветите на Ким Чен Ир, нарочно пропускаха португалските голове и се зазяпваха по западните рекламни пана. Съдейки по всичко, истинските играчи са били приспани, отровени и парализирани от зловещия отряд 731. Веднага след мача шпионите двойници се скриха в лагера на Южна Корея. Сега едва-що събудилите се севернокорейци, които си нямат и идея какво е станало, ще трябва да дават обяснение в родината.

Комунистите от Петербург се обръщат към генералния секретар на Корейската трудова партия, скъпия другар Ким Чен Ир, с молба да не наказва футболистите на КНДР, станали жертва на перфидна провокация, която носи почерка на НАТО. Народът на КНДР, зает със съзидателен труд, рядко общува с чужденци и не може да допусне, че съперникът ще прибегне до допинг, отровителство, похищение и подмяна, че вместо благородство ще прояви меркантилност и по-специално, че играчите му ще тичат по-бързо по терена, тъй като в тила на врага са хранени с по-разнообразна храна.

Дано в скръбта си корейският народ намери облекчение във факта, че могъщата някога Русия изобщо не се класира за световните футболни финали.

Налага се националните отбори на КНДР и на Русия да обединят силите си, за да вземат бързо футболен реванш. Събраният в един юмрук

руско-кимченирски отбор

ще троши като орехи

книжните тигри

на западния футбол.

Няма да допуснем отчаянието и упадъчните настроения да завладеят сърцата ни! В този тежък момент ще се сплотим около Корейската трудова партия и около партията на комунистите в Петербург и Ленинградска област! Борбата продължава. Тепърва топката ще има да влиза във вратата на противника. Червеното знаме ще се развее над Лисабон, Сеул и Кремъл.

Ще работим неуморно за отстраняване на грешките, както ни учат Маркс, Ленин, Ким Ир Сен и Ким Чен Ир, ще се подготвяме за мача реванш и ще печелим тайни привърженици сред играчите в империалистическите отбори, които сега нескромно се наслаждават на своя нечестен успех!

Активистите от партията "Комунисти от Петербург и Ленинградска област" единодушно подкрепят позицията на своя ЦК, разкрила нарушения на правилата, манипулация, използване на допинг и масова подмяна на футболисти от КНДР с южнокорейски марионетки. Те настояват ФИФА да назначи дата за преиграване на историческия мач между отборите на процъфтяващата и слънчева КНДР и на сляпото оръдие на НАТО Португалия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fitnes_mania8
25.06.2010 16:16

те нямат реална представа над случвашото се май.. комунистите *joking* *lol*

botevpldfan
25.06.2010 14:16

Жалко,че някъде там ... в Северна Корея съществуват хора,който вярвят на тези долни манипулации, а относно до ФИФА-те трябва да приемат сериозни мерки срещу тези комуняги !!!! *angry*

BoBi_Levskara
25.06.2010 12:29

Като чета това ми чак ми става гадно, че на света се раждат хора като комунистите.Определението "хора" за тях е пресилено.Те са нисши същества.Те са НАГЛИ, НАГЛИ, НАГЛИ, НАГЛИ,НАХАЛНИ и АЛЧНИ.Гадни комунисчета.Опитват се да промиват мозъка на хората винаги това им е била целта.По-долно от комунизма няма. *thumb_down* *erm*