Гатузо: Трябва да ни направят \"Кавалери на срама\"!

09:53
Гатузо: Трябва да ни направят \"Кавалери на срама\"!
Трябва да ни направят „Кавалери на срама”, каза халфът на Италия Дженаро Гатузо след отпадането на Световния шампион от Мондиала.

„Адзурите” се разделиха позорно с надеждите си за защита на титлата, след като загубиха от Словакия с 2:3 и не успяха да излязат от наглед лесната си група.

"Когато станахме световни шампиони ни направиха "Кавалери на труда". Сега трябва да ни направят "Кавалери на срама". Италианският футбол трябва да си извлече урок", каза разочарованият Гатузо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

popi84
25.06.2010 12:52

Няма какво да им се подиграваме. Това е доказателство, че европеиския футбол умира. Това е неуспорим факт. Всички Южно Американски отбори продължават, а световните шампиони отпадат безславно. Колкото и да ни е смешно това е жалко, днес са Италия и Франция, утре и Германия ще развеи байряка после Испания и Англия ще са на колене пред Американците. Според мен това се дължи отчасти на факта, че се разчита на футболисти от други континенти, които изкуствено да подържат стандарта на клубните отбори, а се загърбват националните таланти.

Futbulfen
25.06.2010 10:57

Гатузо е прав,но най-малко той трябва да се обвинява за случилото се.Когато е трябвало и се е налагало,той е "ял тревата",оставял е сърцето си и т'ва тифозите го знаят.Лошото е,че вече футболисти като него,като Пирло,като Пипо..могат само да съжалявам за жалката картинка наречена Италия *sick*