Валят оферти за Раис Мболи

09:14
Валят оферти за Раис Мболи
Офертите за Раис Мболи никнат като гъби след дъжд, пише "7 дни спорт".

Телефонът на президента на Славия Венцеслав Стефанов не спира да звъни. Търсят го преди всичко мениджъри. Те разпитват за условията, при които сензацията на вратата на Алжир може да бъде продаден. Цената му вече е повече от 1 милион паунда.

"Има запитвания от Англия, Турция, Гърция, Франция и Германия, но нищо конкретно. Тепърва предстои интересът да се развива и да се преговаря. Ние си знаехме, че Райс е много силен, но вече и останалият свят го разбра", каза Венци Стефанов.

Босът на "белите" за пореден път отрече да има разговори с Нюкасъл.

"Аз поне не знам за такъв интерес", сподели президентът на столичния тим.

Новото попълнение на Славия Виктор Генев се присъедини към лагера на отбора в Боровец. Той бе спазарен след дълги и тежки преговори между Славия и Левски. В крайна сметка Генев подписа договор за 3 години, а "сините" ще вземат 25% от сумата при следващ трансфер. В близките дни пък на проби в отбора трябва да дойде футболист от Франция. Той е дефанзивен халф.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

holliwood
25.06.2010 12:56

Нали отиде на проби в М.Юнайтед *sick* .Мисля че там ще стане голям страж *thumb_up* .Успех на Раис и дано отиде в Юнайтед

Futbulfen
25.06.2010 10:59

Колкото по-бързо Раис напусне слаБия,толкова по-добре за него.Качествата ги има,те са безспорни..трябва му база за развитие!