Шеридън № 1 по заплата в ЦСКА

08:11
Шеридън № 1 по заплата в ЦСКА
Основната трансферна цел на ЦСКА Килиан Шеридън ще се превърне в най-скъпоплатения футболист на "червените", ако подпише с клуба, твърди "7 дни спорт".

"Армейците" почти се разбраха със Селтик за трансфера, като ще платят за ирландеца 300 000 паунда. Сега остава да се договорят и със самия играч за личните му условия. Очаква се ръководството да му предложи около 8000 евро на месец, допълнителни траншове, както и премии за постигнати резултати. До момента най-скъпоплатеният футболист по време на управлението на Димитър Борисов и Иво Иванов беше Игор Митрески. Македонецът трябваше да вземе 450 000 евро от ЦСКА за две години, но си прекрати договора предсрочно.

Привличането на Шеридън трябва да стане факт до 1 юли и той да пътува с "червените" за лагера им в Германия.

Днес в Боровец, където се подготвя ЦСКА, трябва да пристигне спортно-техническият директор на клуба Емил Костадинов. Той ще разговаря с треньора Павел Дочев именно за ирландския голмайстор, както и за групата, която ще замине за втория подготвителен лагер в чужбина. Двамата ще решат кои от наличните футболисти ще бъдат преотстъпени през новия сезон. Най-вероятно това ще бъдат юношите Томи Костадинов, Мартин Дечев, Кристиян Велинов и Атанас Зехиров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация