Калу обвини напрежението за слабата игра на африканските отбори

17:52
Калу обвини напрежението за слабата игра на африканските отбори
Нападателят на Кот д\'Ивоар Саломон Калу заяви, че огромното напрежение върху африканските отбори да се представят добре на собствения си континент е било и причина за слабите им резултати на Мондиала.

"Очакванията бяха високи и ние бяхме длъжни да се представим добре, но напрежението ни причини повече стрес от всичко друго и ни попречи да покажем таланта си", сподели Калу.

"Някои играчи не показаха нужните стандарти", добави той. Четири от шест африкански страни на Мондиала вече отпаднаха от надпреварата, след като груповата фаза се оказа непреодолимо препятствие за Южна Африка, Камерун, Нигерия и Алжир.

Гана успя с много мъки да стигне до осминафиналите, докато Кот д\'Ивоар, който играе последния мач от своята група срещу Северна Корея в четвъртък, ще има нужда от чудо, за да изпревари Португалия за второто място.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

krasenco
25.06.2010 00:38

Да бе,напрежението виновно!Те и на Купата на Африканските нации бяха същите.Просто всички се изживяват много като звезди и малко играят.Отбора няма никаква тактическа грамотност.

flipicha
24.06.2010 19:44

А ти ходи по Америка в сектите ,при ония с белите остри качулки

golemiq_geshan
24.06.2010 19:21

Вие нещасни мангали долнопробни само ходите се бутате за червени картони и режете , до сега винаги са ми били симпатични , но сега искам да завършат последни в групата със загуба от С.Корея и никога вече да не играете за евопейски отбори , а да орете нивите по селата и да ви изяждат лъвовете по джунглите !!! *thumb_up*