Световният шампион отпадна след невиждана драма срещу Словакия (видео)

18:54
Световният шампион отпадна след невиждана драма срещу Словакия (видео)
Италия загуби от Словакия с 2:3  в среща от група F на Мондиал 2010 и по този начин световният шампион от 2006 година отпадна още в груповата фаза на този турнир. Словакия пък по драматичен начин успя да се класира на осминафинал, което може да бъде считано за невероятно постижение на момчетата, водени от Владимир Вайс.

В 3-а минута Киелини с дълъг пас намери Якуинта в наказателното поле и нападателят на Ювентус шутира с левия крак. Топката обаче прелетя много встрани от вратата. Три минути по-късно отбраната на адзурите се пропука за първи път в тази среща. Витек отигра с глава един дълъг пас, адресиран до него, топката намери Хамшик, който бе оставен непокрит в наказателното поле. Звездата на Наполи стреля от воле с левия крак, но топката премина встрани от левия страничен стълб на Маркети.

В 12-а минута бившият футболист на ЦСКА Радослав Забавник пробва да открие резултата с далечен удар от над 25 метра. Десният бек на словаците обаче, не успя да застраши вратата на Маркети.

Италианците изобщо не успява да вържат повече от два точни паса в халфовата си линия и трудно стигаха до вратата на Муха.

В 24-а минута Словакия заслужено откри резултата. Де Роси сбърка елементарно в своята половина. Халфовата линия на словаците открадна и Роберт Витек бе изведен в коридор сам срещу вратаря. Нападателят стреля по земя и намери долния десен ъгъл – 1:0.

Възпитаниците на Вайс продължиха да имат инициативата и след като излязоха напред в резултата. В 34-а минута Щърба отправи мощен шут от над 40 метра. Коженото кълбо влизаше във вратата, но Маркети с отчаян плонж успя да избие в корнер.

До края на полувреме единственото, което адзурите успяха да сътворят пред вратата на Муха, беше да изпълнят три поредни корнера, от които обаче, не произлезе нищо.

След почивката Марчело Липи направи бързи три смени, като до 55-а минута на терена се появиха Куалярела, Маджио и Андреа Пирло.

Адзурите заиграха в класическата схема 4-4-2 и пробваха да упражнят натиск, но възпитаниците на Владимир Вайс пресираха своя опонент още в неговата половина и не му даваха спокойно да разиграва топката. В 49-а минута след центриране на Пепе отдясно Якуинта стреля с глава, но топката премина встрани от десния страничен стълб на Муха.

В 62-а минута Тото Ди Натале се озова на чиста позиция на границата на наказателното поле и отправи плътен удар, който беше уловен от стража на словаците. Четири минути по-късно Пепе центрира отдясно, Муха излезе неразчетено и топката стигна до Куалярела, който стреля силно, но Шкъртел изби от голлинията.

В 73-а минута Робърт Витек наниза втори гол във вратата на Маркети. Хамшик центрира от корнер, но Киелини изби топката. Коженото кълбо отново попадна у халфа на Наполи, който мигновено остро центрира по земя на предната греда, където Витек изпревари Киелини и матира Маркети с удар в долния ляв ъгъл – 2:0 за Словакия.

Девет минути преди края Италия се върна в мача с гол на Тото Ди Натале. Кулярела бе изведен на добра позиция и шутира, Муха спаси, но при добавката голмайсторът на Удинезе не сгреши и даде лъч надежда на Скуадра адзура.

Веднага след попадението Куалярела и стражът Муха се посдърпаха и реферът Уеб показа жълти картони и на двамата. В 84-а минута Тото Ди Натале финтира своя персонален пазач и нахлу в наказателното поле, после той центрира по земя хоризонтално на голлинията и от границата на малкия пеналт Кулярела вкара топката в мрежата. Голът обаче, бе отменен, тъй като страничният съдия видя засада в момента на подаването.

Две минути преди края резервата Копунек с първото си докосване в мача реши мача с трети гол. Нападателят бе изведен сам срещу Маркети след изпълнение на тъч. Стражът на адзурите излезе, за да покрие Копунек, но резервата на словаците хладнокръвно прехвърли своя противник и прати топката в мрежата – 3:1.

В 92-а минута обаче, Фабио Куалярела по прекрасен начин прехвърли Ян Муха, вкарвайки много красив гол за 2:3. Това впоследствие се оказа само почетен гол, който не помогна на Италия.
 
Словакия: Муха, Пекарик, Шкъртел, Забавник, Щърба, Витек, Стох, Дюрица, Хамшик, Йендрисек, Куцка

Италия:
Маркети, Кришчито, Киелини, Канаваро, Де Роси, Пепе, Гатузо, Якуинта, Ди Натале, Дзамброта, Монтоливо

Видео от мача вижте тук!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DenteMente
25.06.2010 16:17

Уж си Левскар а говориш като чорбарите за успехите им преди 40 години *thumb_up*

DenteMente
25.06.2010 16:02

Боби ли си Борислава ли си... защо говориш за неща преди 75 години? *lol* ГОВОРИМ ЗА ВЧЕРА не за лятото на 3-ти век преди новата ера капиш?

BoBi_Levskara
25.06.2010 12:10

Италия били ощетявяни олелелелле.Спрете да говорите глупости.Прочетете нещо за първата световна титла на Италия през 1934, първенството се провежда в Италия, а на 1/4 финала една от звездите на Италия, по време на мача с Чехия (не съм много сигурен за противника) чупи 6 ребра на вратара на противнковия отбор, а италиянец не е наказан дори със жълт картон.Вслесдвие на преиграването вратария не играе и Италия печели мача.Ето и малко факти за световното през 1938.Мачът Италия-Норвегия е 1-1 до 90-та минута.В последните секунди норвежците вкарват за 1-2, но гола е отменен абсолютно несправедливо, след това Италия печели в продълженията с 2-1.Половината от титлите са им подарък.После говорете глупости от сорта, че Италия били най-ощетявани.

Dante_Shift
25.06.2010 10:21

И Италия имаше един отявлен проблем (всъщност са повече, ама айде) : нямат изявен лидер. През 2006-а имаха Тоти, Пирло, Дел Пиеро, Буфон и Канаваро (тогава той бе на върха на кариерата си). А сега Дел Пиеро се отказа от националния, после Тоти ; Пирло контузен, Буфон също. А капитанчето просто отдавна вече нестава. Замброта е стар, а Якуинта е абсолютно пълното недоразумение в този отбор. Неможеш да имаш Куилярела (който игра със сърце и въображение) и Джилардино (който винаги ще е с класи над Якуинта) и да ги държиш на скамейката. Та дори и Бориело е по-маневрен! Ето това са някои от грешките на Липи. И както бе написано в една статия преди първенството : "Слабият Ювентус, ще провали Скуадрата."

Dante_Shift
25.06.2010 10:15

biserms аз съм гледал мача с Италия от 94-а наживо и съм замервал телевизора с джапанките си от яд на онова съдийство. Колкото до вчерашния мач - за изчистването на Шкъртел никой неможе да ти каже дали има гол или не, защото нито една камера не даде ясно повторение. А за засадата - 50 на 50. Ама трябва да се признае, че Италия просто играха слабо и безидейно цели 225 минути (включвам предните два мача + 75 минути срещу словаците). И с нищо не показах, че искат да играят напред - те си мислеха, че могат да минат на ходом през групите, ама така нестава.

tapaka2222
25.06.2010 07:09

хахахаа по смешни италия не бях виждал срам и позор за тоз отбор *lol*

biserms
25.06.2010 06:36

Но смешниците все говорят, че били бутали Италия ... *lol* Просто сте жалки и единственото заради което наричате Италия "съдийски отбор" е тва, че бащите просто са ви разказвали за 94' година и дузпата срещу Австралия през 2006 ( мач, в който съдията даде червен картон на Матераци и отмени чист гол за Италия ).А колко пъти са били ощетявани Италия си нямате идея - най-пресния пример вчера ...

biserms
25.06.2010 06:27

А бе сега гледах репортаж и видях, че имало 2 отмененни гола *sick* Съдията направо се е подиграл с Италия (както често става на такива форуми) *thumb_down*

DenteMente
25.06.2010 01:41

Hennessy първо се научи да пишеш! 2-ро ако Италия е жалка футболна нация то тогава Европа не трябва да играе футбол! 3-то Майкати кряка всяка вечер от различна жаба *thumb_up* Стига си обиждал,че вече си смешен

fishky
24.06.2010 23:06

Тия от бнт как може да правят пари на гърба на такава легенда като сър Боби Робсън. Националния лидер по гафове !!! Скапани мишки такива !!!

Barca_fen112
24.06.2010 22:33

Много се изкефих ! Тия италянци ги ненавиждам толкова много ! Колко титли спечелиха с техните измами ,съдийски подпирания , късмет е крайно време беше най - накрая съдбата да се обърне срещу тях ! Нека ревът сега нека страдат та и те да почустват унизението и болката ,които причиниха на другите отбори по нечестен начин *cigarette*

Hennessy
24.06.2010 22:31

Жабари къде сте ве жабки кряк кряк не се чувате ве шамандури да не ви е саднато нещо особено на ония юве фен ми то целия трагичен отбор на юве са в националия на жабария нормално е така да стане всяка жаба да си знае гъола *lol* *lol*

Hennessy
24.06.2010 22:21

И ти много акъл недей дава на кой да сложат забрано от да не сложат на тебе аз пък викам защо не сложите забрана на всички жабари че само крякат особено сега като ги настъпиха лошо *lol* *lol*

biserms
24.06.2010 21:36

Тоя Hennessy няма ли кой да му забрани да пише комнтарчета ? Под всяка тема псува и хули наред всички, и като напише 10-15 коментара се оправдава, че не бил почнал той пръв ами някой се заяждал с него.Аре кажи ми са кой се заяде с теб, млади ми момко? За кво написа тея последните коментари ? За да стават скандали и разправии и после да кажеш "Аз не съм почнал пръв".Нека админите му сложат забрана да пише коментари ще е по-добре за всички в сайта . *smile*

Hennessy
24.06.2010 21:28

жалка италия си отиде Мондиала смях смях смях хахаха по трагичен отбор не съм виждал хахах жалки жабари ревете ве *lol* *lol*

Hennessy
24.06.2010 21:27

Всички които подкрепяте Италия сте жалки помаци целия свят видя жабарите отпаднаха заслужено не може срещу Нова Зенландия отбор който за 2-ри път играе на Мондиал срещу Дебютант като Словакиа и среден тим като Парагвай да ми играеш по тоя начин и да претендираш за класиране жабарите не заслужаваха и отпаднаха заслужено малко да им е много се кефя нека им е за 94-та нека им се защото са мизерници и канитари 2006 биха нечесно на 1/2 финала , а да не говорим за измисления финал сега да го духат светововни ми били хахаха *lol* *lol*

Dante_Shift
24.06.2010 21:19

Joro1914 : този път не и евала *joking* защотот сега ще подкрепя твоите думи, че това е най-ненормалното първенство, което съм гледал! *party* Стана от интересно, по-интересно!

Joro1914
24.06.2010 20:51

Това е най не нормалното първенство което съм гледал, до сега няма изявен фаворит, освен Аржентина, ще каже някой или Бразилия, ама пък Аржентина и Бразилия с кои сериозен отбор са играли за да си вадим изводи, общо взето, всеки може да бие всеки, което за нас обикновенните зрители е интересно *beer*

sassuolo
24.06.2010 20:44

Невероятен мач ! ! ! Жалко, че Италия започна да играе едва в последните 20-тина минути... Ще липсва този отбор на това световно, но какво да се прави... Фортуна обърна гръб на мамчетата в синьо! Но според мен самите те са си виновни, безхаберна игра в предходните мачове, а и състава с който бяха на терена, някак си не пасваше... Жалко, много жалко! Със сълзи на очи и с голяма болка приемам, че Италия приключва похода си към защита на своята титла, титла, която ще прегърне друг отбор....... е дано този друг отбор да е европейски *wink* *stop*

Joro1914
24.06.2010 20:40

защо бе пи4, кои отбор трябва да харесваме според теб,националния на Казакстан ли ? Всеки може да си симпатизира на които си иска *beer*

sasedq
24.06.2010 20:37

Просто незнам как може българи да харесват националния отбор на жабария.

Joro1914
24.06.2010 20:26

Dante_Shift, сега да те питам, пак ли ги крепиха Италянците? Добре ги подкрепиха *thumb_up* , жалко е че световния шампоин си отиде, амам с тази игра, честно да си кажа, не заслужаваха и двата равни където имат *beer* , европейци сме или поне се надявам да сме такива, подържам изцяло отборите от Европа, но тази форма която показват силно се съмнявам, че ще успее някой, нещо да направи, незнам защо ама играя без никаква мотивация, не е нормално за мен, за вас незнам

pakho
24.06.2010 20:00

Това не са им клубните първенстава където чужденците им правят мачовете.Видяхме че големите европейски отбори са гола вода.

biserms
24.06.2010 19:57

sasedq уруси ниписах, защото е по-кратко отколкото да пиша уругвайците, и как пък реши, че се правя на разбирач, след като съм използвал името, с което всички ги наричат ? А и май само ricky85 чете кво съм написал, другите четете между редовете *wink* Айде спирам да пиша в тая тема, квото имаше да казвам, го казах *beer*

ricky85
24.06.2010 19:56

michael_forever прав си но аз казвам на "разбирачите" първо да прочетат внимателно изречението и тогава да нападат и да се правят на умни

michael_forever
24.06.2010 19:45

Най-великата футболна нация не е Италия а е Германия всеки го знае.Това че Италия имат 1 титла повече не ги прави по-титуловани, по-рутинирани,по-постоянни в историята на футбола.Има и други турнири който Италия отстъпва по титли и медали на Германия.Да не забравяме и кога Германия е печелила титлите си - в меко казано почти невъзможни съперници когато видимо отстъпват по качества.Без съмнение обаче мога да кажа че Колосите на Европа са Германия и Италия

ricky85
24.06.2010 19:36

Бисермс казва: най-великата ЕВРОПЕЙСКА футболна нация с най-много титли от Световни първенства айде четете малко и после се правете на разбирачи

sasedq
24.06.2010 19:33

biserms мислиш ли че като употребяваш думата "уруси" и се правиш на разбирач си поне малко умен ? ММм бъркаш се. Всеки знае че по гаден и долен отбор от жабарите няма и че бразилия е с най много титли.Разбирачо

michael_forever
24.06.2010 19:30

Браво БИсемс *thumb_up* Прав си *smile* Всеки симпатизира на определен отбор/нац.отбор и винаги се случват изненади които правят футбола интересен.Нормално е някой който не харесва Италия да се радва,а друг които харесва да е сърдит,но все пак това е футбола.2010 не е успешна за Италианския нац.отбор(както и за други отбори),феновете на Скуадрата трябва да гледат напред към по-добри дни когато Италия отново ще се изкачи на световния трон в което не се съмнява никой.

nofx
24.06.2010 19:29

biserms както ти каза пича и баба му знае че бразилия е със най много титли...... просто без коментар

ManUtdTillidie
24.06.2010 19:28

Италиянците са смешници които печелиха 2 световни титли с измами. А и не знам кой те е илъгалал че имат най-много титли , това са Бразилия , даже и баба ми го знае.

manunited666
24.06.2010 19:27

И заключението е следното:Италия загуби и на никого не му пука за тях.Край на коментарите!

biserms
24.06.2010 19:26

И стига с тая злоба бе хора...След всеки мач, след като някой от силните отбори се изложи, се изливат поне 5 страници ПОМИЯ.И това е всеки път - обиди, подигравки и прочие.Футбола е игра, която трябва да ни радва и да ни кара да бъдем приятелски настроени, не да ни озлобява *wink*

biserms
24.06.2010 19:22

Сега,след като моята любима Италия отпадна, ще стискам палци на Аржентина тъй акто съм заложил пари за тях, но ще се радвам и ако "урусите" направят нещо запомнящо се, защото много се раздават момчетата.Успех на всички отбори все пак *thumb_up*

boc1
24.06.2010 19:21

Мача беше страхотен, супер обрати *beer* *thumb_up* *stop*

biserms
24.06.2010 19:20

Ами стига толкова срам на това световно *tongue* .Дано с назначаването на Прандели нещата в отбора да тръгнат.Трябва да се изгради по-млад отбор, който да се сработи за 2 години и на Еврото Италия да мачка.Неможе най-великата европейска футболна нация с най-много титли от Световни първенства да играе по този начин и така безпаметно да отпадне на такъв форум.Пак казвам СРАМ.

monte_carlo
24.06.2010 19:20

Гешане никои не ти е виновен,че не разбираш от футбол и си заложил за Италия *lol* И си си знаеш,който гроб копае сам пада в него *lol*

Dante_Shift
24.06.2010 19:19

paco_kl : отначалото и аз това настоявах, но после осъзнах, че тук е българския колорит и фолклор *joking*

paco_kl
24.06.2010 19:16

по отношение на мача мисля,че италия си заслужаваше отпадането,защото искаха без игра да станат пак световни шампиони!искам да се обърна към господата от уинър-не допускайте такива цинизми,рискувате да бъдете закрити!направо ги изхвърлете тези малоумници от сайта,и само да гледат коментарите,без да участват в тях.не стига това,ами са и неграмотни

manunited666
24.06.2010 19:16

michael_forever не съм от Англия.За 10-ти път го казвам ... не ми дреме за английския национален отбор.

BoBi_Levskara
24.06.2010 19:16

manunited666 Гледай мача Холандия-Русия 1-3 от Евро 2008. Тогава руснаците вкараха решаващ гол след извеждащо подаване от тъч *thumb_up*

monte_carlo
24.06.2010 19:16

Аз не злобея просто Франция и Италия са двата ми най-противни отбора на всяко световно и сега просто умирам от радост,че няма да ги гледам и по-напред *lol* Жалко само,че и Англия не последва съдбата им,но това ще стане на 1/8 финала *cigarette*

nofx
24.06.2010 19:15

поне нова зеландия да бяха минали нямаше да е тотално унижение но... уви *lol* *lol*

Dante_Shift
24.06.2010 19:14

manunited666 : това с тъча си правим ние в градинката отсреща *joking*

psiharizlle
24.06.2010 19:14

ае кво злобеете немога да разбера нито сте италянци нито словаци аз си гледам мачовете естествено че съм за някой ама не ме интерсува резултата ако не сам сложил кинта в еврото

michael_forever
24.06.2010 19:14

666,твойте ингелизи не бяха по впечетляващи вчера като бавеха времето на корнера от страх словения да не им вкара гол.

telkisky
24.06.2010 19:14

2006 австралия измислена дузпа 89 мин *lol* *cigarette*

manunited666
24.06.2010 19:12

Иначе това е първия мач в който виждам извеждащо подаване от тъч!!!

BoBi_Levskara
24.06.2010 19:12

Notlike За първи път да съм съгласен с тебе *smile* .Топката не мина гол линията и засада имаше доста тънка, а и да не забравяме все пак дузпата на Италия срещу Нова Зенландия, май доста бързо забравят някой хора.

Pechenqgata
24.06.2010 19:11

Dante_Shift прав си верно мяза на гонзо от мъпетите а малко мяза и на българския гонзо тъй като е куц като него *lol*

nofx
24.06.2010 19:11

последния гол на словакия беше и тои много хубав но най важното е че накрая жабите плачеха от мъка а не от радост *lol* желая им все така и за напред *lol*

manunited666
24.06.2010 19:10

ivaniah айде да престанете с тия глупости.Писна ми да чета оправдания.Това да не би да е първото световно което се провежда след тежките първенства в Европа ? Или сега ще кажеш , че миналия сезон първенствата в Европа са били по-тежки отколкото тези преди другите първенства ?! Стига глупости , че дразните вече.Просто са си слаби тази година жабките.

psiharizlle
24.06.2010 19:09

имаше супер тънка засада сиг 5 сантиметра ,а до избиването на Шкъртел там незнам не дадоха повторение от добра камера иначе исках Италия да обърне ама и така се получи добре браво Словакия

Pechenqgata
24.06.2010 19:08

Hennessy тука малко се поизхвърли не мисля че България ще бие и 3те отбора особено Парагваий които са доста стойностен отбор... може ми бихме пукнали нова зеландия но не можем да бъдем сигорни *lol*

michael_forever
24.06.2010 19:07

Notlike като фен на Холандия няма как да си безпристрастен защото Италия с играта която показаха в последните 15 минути "марихуаните" щяха да берат много ядове но това е футбола.

ivaniah
24.06.2010 19:07

И да се карате смисъл няма. Никой не е виновен на Италия, че изпуснаха мача с Нова Зеландия ако бяха го спечелили нямаше да се стига до тук.
UEFA трябва да вземе мерки всички играчи са съсипани от тежкия сезон и сега изнемогват за това по-слабите отбори чийто играчи не играят толкова мачове на сезон се представят по-добре.

go6etoo2
24.06.2010 19:07

опс имах предвид словакия ще спечели наградата холандия

mattrix
24.06.2010 19:05

хаха гадни ЖАБИ паднахте ли гано ли ви е са хаха смешници!!!!

go6etoo2
24.06.2010 19:05

И наградата Холандия ще спечели ... Холандия *lol*

torres_229
24.06.2010 19:05

Евала на Словакия. ЖАЛКА Италия. И след този невероятен мач ,най-великия за Словакия до сега, на ум ми идва едно: " ГООООООООСПООООООД Е СЛОВАААААААк, ДААА, ГОСПОООДД Е СЛОВААК... " *joking* *thumb_up* *lol*

Dante_Shift
24.06.2010 19:04

И като изключим лекото лирично отклонение *joking* мача беше ненормален!!! Евала за такива мачове! Браво и на двата отбора, че играха така (особено в последните 15 минути!!!). И ненормален гол на Куилярела - направо шедьовър. Липи залага на онази издънка Якуинта (който много наподобява Гонзо от Мъпетите), вместо да заложи на млади и перспективни игачи!

telkisky
24.06.2010 19:04

merda italy ! нас не ни питаха жабарите като ни порязаха 1994 ! да еба вси4ки италианци!!! *cigarette*

DeadPoet_RIP
24.06.2010 19:03

Имаше засада ве кви два гола. А и Шкъртел изичисти топката без тя да е влязла.Словакия напълно заслужено си ги отупаха

shizofrenik
24.06.2010 19:03

Определено най-якия мач на това световно.Гола на Куаряела е без коментар най-красивия а боклуците от Ювентус провалиха Италия

nofx
24.06.2010 19:03

много готино да гледаш жаби как ревът от мъка *lol* *lol* а току що един футболист на словакия каза че са си били купили вече билети за връщане във събота но ще останат момчетата още *lol*DDDDD

Hennessy
24.06.2010 19:02

Аре ве лайнари каква засада чиста засада имаше путки срам щеше да е Италия 3 мача нишо не показа и да продължи писна ми силни отбори да ги пускат само заради името най накрая справедливост Италия отпадна заслужено то да не можеш да смачкаш 3 смешни отборчета като тея и да претендираш срам срам скрийте се и България би ги била тея отбори *lol* *lol*

Notlike
24.06.2010 19:02

Хахаха, хухухуху, хихихиххихихахаха. Така не съм се смял от години. Ти не можеш да парадираш, че можеш да защитиш титлата си, а да не можеш да победиш Словакия, Парагвай, че и Нова Зеландия, дето имат 10 играчи в професионални клубове на кръст, че и то половината от тях в Австралия. Много слаба Италия, силна Словакия и МНОГО ДОБРО съдийство. За първи път на това световно. Евалата му на Уеб! Не му пукаше, че свири срещу Италия, така се прави - безпристрастно. Аз, като фен на Холандия и Аржентина (тоест неутрален) мога да кажа, че нито голът от засада съществуваше за Италия, нито Шкъртел я изчисти зад голлинията. Перфектен Уеб, както и помощникът му.. *smile*

formal
24.06.2010 19:01

така ве играчи браво на словакия за прекрасния мач лудо отборче сте браво още веднъж *thumb_up* *beer*

Pechenqgata
24.06.2010 19:01

По принцип не съм фен на скуадрата но определено последните 10-15мин играха като изтински световен шампион... от друга страна евала на словаците за сърцатата игра *thumb_up* странното е че загубиха от Парагвай а сега срещу световния шампион съвсем различен отбор *sick*

Ginekologa
24.06.2010 19:01

michael_forever н духа кома боли тва видял тва свирил *joking*

flipicha
24.06.2010 19:00

Те говориха,че Италия ще ги бутнат на пред ,а то кво се оказа.Словакия ги бутнаха,два гола отмениха за Италия.Така е

BoBi_Levskara
24.06.2010 18:59

Шампиона и вицевашмпиона аут още в групите.А кой каза че това първенство не било интересно?.Това е може би едно от най-интересните световни първеснтва като цяло а още не е завърщила груповата фаза *thumb_up*

OmgWtfLoL
24.06.2010 18:58

Както викат около мен : Taliani icte do pici! ^^ Деба майката им на тези тъпи калитари, тва е просто още едно доказателство че без рефер италия немогат да играят !

Dante_Shift
24.06.2010 18:58

biserms : лайно малко ще казваш само на баща си бе лешпер грозен! И за да не каваш, че дузпата беше 100000000% явна, си купи очила със стъкла като дъното на бутилки лимонада!!! Пишлиме грозно, ще ми се обеснява той като малка ученичка. Доволен ли си от Словакия?

plezliooo
24.06.2010 18:57

мога да кажа само УРААААААААА хахаха всички жаби да си знаят гьола ДОВИЖДАНЕ хахахахаха

sahi
24.06.2010 18:57

Чао,Италия *thumb_down* Мислех си че ша напрайте нещо повече ама дори и групите не минахте *stop*

Hennessy
24.06.2010 18:56

хахахахах аххахаха *lol* смешни жабари в група с
Нова Зенландия с Словакия и с Парагвай с толкова смешни отбори и отпаднаха като последни смях смях жабари ревете хахахах аххахахахахахахха *lol*

Ginekologa
24.06.2010 18:56

michael_forever не се обяснявай засада имаше кур за италия ще се напия као смок 2000 лв кур за всички *joking* *devil*

michael_forever
24.06.2010 18:53

Мога да кажа само че Засада НЯМАШЕ,а положението на Шкъртел топката бе избита от десния му крак а не както този педерунгел от АНАЛ 1 беше убеден че е с левия.Пожелавам му на Ибришимов ДА ПУКНЕ в адски мъки за подигравателното му отношение към Световен шампион(няма значение дали е Италия или не).

emilio78
24.06.2010 18:50

Голям мач, обаче честито на Словакия *beer*

nofx
24.06.2010 18:48

браво бе долните заби да си ходят да си крякат във италия *lol* супер супер ае *beer*

JEP
24.06.2010 18:45

От Корея не са резали съдиите тъй - яко италианците *lol*

Ginekologa
24.06.2010 18:40

стана интересно хаха как се тръщкат 2-1 бахти късмета за италия

monte_carlo
24.06.2010 18:33

Тоя път и съдиите не могат да ви спасят *joking* Браво словашка машино *devil*

monte_carlo
24.06.2010 18:32

Хайде чао чао дебили *joking* Вто го шампиона хахах *lol* Направо не мога да си намеря място от кеф *cigarette*

don_a4o
24.06.2010 18:08

Господ е Италиянец и аз искам да се класат и изправят срещу лалетата гол им трябва

biserms
24.06.2010 17:59

Dante лайно малко Италия е толкова ощетявана, че просто си нямаш идея.2002 година в Япония направо се подиграха с тях на 1/4 финала в мача срещу Корея.На Евро 2004 същата работа.Имаше дори една класация за най-ощетявани отбори на световни първенства и Италия беше на 3то или 4то мясро балък.Но като си гледал единствено световното 2006, нормално е да казваш така.А дори не си гледал и самия мач, ами повтаряш като папагал думите на някои други глупаци.Тогава съдията несправедливо даде червен картон на защитник на Италия (Матераци ако не се лъжа), отмени им и гол.А дузпата може да беше в 94 минута,но си беше 100000%това.Паляк.

Dante_Shift
24.06.2010 17:58

Joro1914 : аз съм гледал 5 първенства - не ми давай пример с отменените голове срещу Корея, защотото ако съвсем случайно не помниш : на Испания също отмениха два, като единият и до ден днешен немога да разбера защо. Така, че там много отбори бяха ощетени. Но в действителност си прав за Бразилия, а и не само Бразилия...изобщо "големите отбори" за всячески подпирани, поне до елиминационната фаза. Защо според теб бяха отменени чисти голове на американците в два мача? - нали трябваше Англия да свърши първа *wink* Иначе от Бразилия по-подпиран отбор няма!

Dante_Shift
24.06.2010 17:51

Якуинта - национален герой и стожер на народната дружба в Италия!!! Радвам се, че Словакия води и показва супер игра, ама знам, че Италия няма да отпадне : дузпица ще има...гол от засада...гол на Хауърд Уеб...абе само да не паднат. И оня "шизофреник" никога няма да признае, че неговият отбор е по-подпиран, от който и друг отбор да е! И ако е решил да ми спори - нека си припомни 2006-а и дузпата в 95-тата минута срещу Австралия *wink*

breezer_fan
24.06.2010 17:51

Неее искам Италия да подължи, за да гледам как холандците ги гаврят на 1/8 финала *joking* Дано да продължат много искам да им гледам сеира срещу наистина добър отбор.Щом Нова Зеландия и Словакия ги мачкат представете си лалетата кво ще ги направят...Леле дано да минат искаме ЦИРК *lol*

beastt
24.06.2010 17:50

тия италианците с тия дървени нападатели като Якуинта нищо добро не ги чака

don_a4o
24.06.2010 17:40

Италия няма да си отиде ще вкара иначе незаслужават да продължат с тази си игра

Ginekologa
24.06.2010 17:33

ся дано да няма като Нова Зеландия дузпа измислена да ги спасят от резила *joking* *lol* *lol*

Joro1914
24.06.2010 17:11

Към разбирача по долу OmgWtfLoL: не те знам колко гледаш мачове и колко разбираш, ама до сега съм гледал 5 световни, това ми е 6-то, ако съдийте крепът Италия с 5 отменени гола само за един мач срещу Ю.Корея 2002г. и т.н. и една дадена /на истина измислена дузпа с Австралия през 2006г./, какво да кажем за Бразилчетата, кажи ми на тях някой път да са ги ощетили съдийте като не слагаи това с картона на Кака, тъй като има нови правила за феър плей, които повечето тук не ги и знаем. *party* Италия е велика нация и няма да е изненада да са пак в топ 4, а и не виждам нищо лошо в това, ще срещнат Холандия на 99% на 1/8 финал и не съм сигурен, че смятания за скрит фаворит отбор на Холадия ще може да ги бие толкова лесно, все пак това е турнир за голями и турнирни отбори, отбори с традиций. Лошото е че ние тука се занимаваме с простоти, а в реалност световното е много слабо и щом сме стигнали до там да се радваме на мачове, като Аржентина - Ю.Корея 4-1, Австралия - Германия 0-4 и Португалия - КНДР 7-0,смятаи колко е зле положението. *beer*

don_a4o
24.06.2010 17:00

nofx:Гледам да изказах се не както трябва пр гледане и Италия напред

golemiq_geshan
24.06.2010 16:50

Еее дебеш Канаворото пак започва титуляр *angry* Добре , че поне тоя "джила" са осети гадния дъртак да не го пуска , че не знам каква щяхме да я вършим ... Иначе много интересен ход с пускането на Гатузо *party* *joking* Маркизио според мен още няма нужните качества за националния , но Пепе и Ди Натале ще мажат на пред Иначе както споменах Якуинта също не ми е противен , но просто момчето колкото и да се раздава винаги за националния изживя лоши травми *sick* Мачкаме словачетата , а на тоя дет вика на най-добрия европейски отбор "отборче" тъй като виждам , че е от Испания ще му припомня , че освен оноа 0-0 на европейското и победата с дузпи за Испания "големия" отбор , то те нямат победа над Италия от повече от 80 години Говорим за важни мачове на големи форуми ... Само да му припомня , че за цялата си история на световни едва един път са стигали полуфинал и по тези показатели се нареджат зад отбори като Хърватска , Турция и да не изреждам още щото да не зема някои от другите да объркам И после пак да си помисли кой е "отборчето"

nofx
24.06.2010 16:36

никои не трябва да казва кои заслужава и кои не... тъпо е но дано италия отпаднат за мен играят грозен футбол и ги мразя прекалено много след 94г

OmgWtfLoL
24.06.2010 16:36

Калитарите ще бият с минимална победа, не че е нещо ново - съдиите винаги са били с Италия. А на Словакия им пожелавам успех, не че са нещо особено,просто ми омръзнаха тези италияци с този грозен Футбол а и бтв все пак уча в Братислава *tongue*

shizofrenik
24.06.2010 16:34

Това са форумски тролове ,които гледат винаги да обиждат някой отбор.ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА FORZA ITALY

Arsenal_2
24.06.2010 16:31

Италия не заслужавали да се класират *lol* вие гледахте ли мачовете на Италия, след като и в двата мача получиха гол те след това смазваха противника Парагвай трябваше да падне с 3-1 а Нова Зеландия с 10-1

nofx
24.06.2010 16:31

don_a4o сащ и германия имат късмет??? *lol* ти гледаш ли мачовете е пич

don_a4o
24.06.2010 16:27

Да Италия ще бие с 1 гол и да се моли да не срещне Холандия че лошо иначе не заслужават да продължат но както щатите е немците имат късмет

shizofrenik
24.06.2010 16:24

Къв си ти уеее??? Италия е най-хубавата страна в Европа да ти еба майката.Гнусно отборче с 4 световни купи хахахха бахти путката

Arsenal_2
24.06.2010 16:23

Италия са световния шампион и пак ще станат *thumb_up*

fcb_spain
24.06.2010 16:21

сега рунтавите жабари 6те бият с 1:0 и 6те се класират,бахти гнусното отбор4е