Швайнщайгер под въпрос за битката с Англия

15:44
Швайнщайгер под въпрос за битката с Англия
Полузащитникът на Германия Бастиан Швайнщайгер може да пропусне неделния двубой с Англия от осминафиналите на Световното първенство по футбол в Южна Африка.

Асистент-треньорът на "маншафта" Ханси Флик призна, че играча на Байерн Мюнхен се бори с травма в бедрото. Флик призна пред медиите:

"Бастиан получи травма в бедрото. Докторите казват, че времето лети много бързо, но ние все пак се надяваме той да може да играе срещу Англия, защото е един от най-важните ни играчи".

"Швайни" се утвърди като основна фигура в Бундестима и неговата евентуална липса може да струва скъпо на германския тим срещу "трите лъва".

Халфът се контузи по време на снощната победа с 1:0 над Гана, като той може да бъде заменен срещу Рууни и компания от Тони Кроос.

Флик освен това добави, че Джером Боатенг, който започна срещу Гана, също е под въпрос за титаничната битка с островитяните, заради травма в прасеца. Звездата на Германия Мезут Озил, който усука глезен в мача с африканците, обаче ще може да играе срещу Англия, завърши Флик.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация