Бирата била ключът към успеха на Англия

12:18
Бирата била ключът към успеха на Англия
Много по-спокойната игра на Англия срещу Словения е била, заради това, че "Трите лъва" са успели да свалят напрежението по стар английски обичай преди важната битка, разкри наставникът на "Трите лъва" Фабио Капело.

Селекционерът на Англия е "рзчупил" иначе суровите си правила и е позволил на играчите си да изпият по една бира вечерта преди срещата със Словения. Италианецът е бил убеден, че трябва да промени нещо в отбора след слабото представяне на тима в първите два мача.

"Позволих на играчите да пият бира преди мача. Можете да ги попитате. Промених нещо, използвах въображението си. Дадох им да пият безплатна южноафриканска бира", разкри Капело.

Според Франк Лампард обаче едва ли представянето на играчите е толкова зависимо от алкохола.

"Да, наистина имаше предложение за бира, но никой не се впечатли от него. По-скоро се опитахме да се преборим със скуката в хотела. Не можеш да си някъде за месец и да живееш като монах през това време. Мениджърът осъзнава това. Понякога тези неща влияят и ти сам трябва да вземеш мерки. Не е необходимо да изпиеш десет бири, можеш да вземеш и само една-две", заяви Лампард.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AbsoLut3_
24.06.2010 13:23

Е да стиви то на вас 1-2 ви стигат да се омотате *lol* Много имате още докато стигнете нашите селски групи хаха преди мач след мач *sick*