Кака: Ще бием и португалците

12:16
Кака: Ще бием и португалците
Бразилският плеймейкър Кака заяви, че е важно за Селесао да завършат на първо място в своята група G.

Шампионите на Южна Америка могат да спечелят групата и само с равенство с Португалия, но според играчът на Реал Мадрид Кака, който е наказан за предстоящия двубой, петкратните световни шампиони ще търсят задължителна победа в тази среща.

" Бразилия ще излезе за победа. Последният мач от групата е важен за нас, защото искаме да завършим на първо място. Равенство също ще бъде добре, но победата ще ни даде сили да влезем в елиминационната фаза, наистина мотивирани. Освен това, знаете, че между Бразилия и Португалия има конкуренция. В техния отбор има трима родени в Бразилия - Деко, Пепе и Лиедсон. Португалия е един от тимовете, с които сме се срещали доста често в последно време. Никога не знаеш какво може да се случи. Португалия завърши наравно с Кот Д\'Ивоар и Испания загуби от Швейцария. Футболът е това, никога не знаеш как ще се развие играта. Надявам се, феновете да видят уникално шоу в петък", заяви Кака.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sasedq
25.06.2010 00:10

Много си странен големия гейшан. Незнам какво ги мислите тези португалци за нещо повече от това каквото са.Това че имат едно има като роналдо в отбора не значи че могат да играят.По слаби не съм виждал.Бразилците и да вървят по терена пак ще ги бият с 2+ гола.

golemiq_geshan
24.06.2010 14:52

Еми да заради един гаден негър няма да играе ... Иначе си мисля , че с портумангалците ще завършат 0-0 или 1-1 *sick* Просто и двата тима ще пестят сили , апък и двата тима Х-а ги устройва *thumb_up* Ако пък португалия тръгне да атакува за първо място няма да има прошка с какъвто и състав да излезе Дунга онова 6-2 може пак да се повтори *devil*